Narodni recepti za liječenje kose

Ljeto — to je vrlo veliki stres za kosu zbog jakog sunca. Isti stres kosa doživljava često koristite kosu i утюжка. O tome kako oporaviti kosu nakon takvih napornih procedura, predlažemo Da pročitate ovaj članak.

Za one koji su suhe, lomljive i split kosu, potrebno je mjesec dana provesti različite postupke povezane s uljima. Za ove svrhe, savršen репейное, bademovo i maslinovo ulje, koje treba primijeniti na vrhovima ili na dlaka iz ušiju, pre grijana pravo Da ulje.

Ako ne možete koristiti sušilo za kosu, koristite uređaj s ionima. Od gela i voska popuštaju.

Ne обходитесь samo jedan šampon! Koristite različite maske i klima uređaja je nakon pranja glave.

Dobro je pogodna za liječenje dosadno, безжизненных ljubavi riblje ulje, koji treba uzeti u kapsulama oko 2 mjeseca, 2-3 kapsule 2 puta na dan, prije jela.

Ako imate suhu kovrčavu kosu, onda Vam je potrebno dodati 3 kapi maslinovog ulja u bocu vašeg šampona. Također možete koristiti umjesto običnog sjajilo hidratantnu kremu. Možete kupiti bilo koji jeftin krema za kožu i nanesite ga na kosu nakon pranja na 5-10 minuta. Pijte vitamine A i Je.

Za obojene kose potrebno je napraviti masku od 1 banana, 3 žlice. l jogurta i 1ст.l meda. Zamotajte kosu u paketu na 15 minuta.

A za masnu kosu ide maska od bijele gline. Массируем njom 5-10 minuta glavu i промываем kosu sa šamponom.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: