Najviše trendy ženske frizure 2015. godine

Mogućnosti za duge kose

Djevojke s dugom kosom je potrebno razmišljati o njihovom stanju. Ako želite što je moguće duge kose na bilo koji način, onda to nije pravi način. Split završava uopće nije dodao vam elegancije. Morate ih izrezati, onda krajevi će biti živ, kosa više dimenzije i zdrava. Ako imate tanku kosu, morate koristiti стайлинговые sredstvo za dobivanje volumena. Također možete napraviti kaskade na nekoliko slojeva, on će naglasiti duljine, ali припрячет nedostatke.

Također mlade dame mogu stajati uz pomoć лесенке s oštrim prijelazima u dužini прядок. Moderan i свеженько. To je pogodan i za one koji daje prednost klasici. Tko посмелее, onaj može brijati sebi viski. Učinite пробор na rame, s jedne strane, a s druge завейте kosu po cijeloj dužini. To je vrlo impresivno! vi ćete postati zvijezda zurke. A gle, ako imate nešto službeno, a to je jednostavno get-zajedno s prijateljima, obrijana hramu zatvara duge kose postaje gotovo neprimjetna.

Frizure za srednje kose

Od nositelja takvih kose postoji široko polje za eksperimente. Na prvoj crti, naravno, klasika, ali modni detalji vrlo potiče. Evo najpopularnije frizure 2015 godine:

•Bob. Daju prednost jasnim i točnim konturama vaše, linearnog završiti. Učinite akcenti, завив kosu, ili выпрями ih.

•Četvorci. «Poderane» vlasi, nepravilnosti, učinak nemara i boja modulacija najbolje primijeniti upravo na ovom obliku.

•Stepenicama. Kao i prije trendy «ljestve», potrebno je odabrati ljubitelj aktivnog načina života, jer upravo je ova frizura podrazumijeva najprirodniji izgled – ne treba puno vremena na polaganje.

Top kratke frizure-2015

Veliki dobnoj jaz popularnosti frizure na kratke kose. Ove godine oni su vrlo potrebno sasvim mlade dame i dame 50. Prvi je moguće sve: polaže bob, valoviti, surround četvorci, расслоенную pixie s выбритыми висками, зализанный garcon. A evo dame stariji treba uzeti u obzir da vlasi treba napraviti jednake dužine, ali možete eksperimentirati s šiške ili stvoriti efekt mokre kose.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: