Produljivanje noktiju kod kuće

Ruke neka vrsta posjetnica žene, one su pokazatelj ne samo zdravstvene, ali i dobi. Ovaj dio tijela je uvijek na umu, pa zahtijeva redovite njege. Zajedno s kože lica, vrata, kose pravilnu njegu zahtijevaju i ruke. Njegovana i lijepe ruke – ključ uspjeha.

Nažalost, neke žene ne mogu отрастить dovoljno duge svoje nokte. Uzrok može biti i prekomjerna finoća i lomljive nokte, njihova ružna oblik. Postoji mnogo načina kako riješiti ovaj problem za nekoliko sati. Tako, može se pribjeći kozmetički postupak izgradnju noktiju. Ako ste ograničeni financijama, bolje da se okrenu privatnom učitelju, a ne u skupim salonima za uljepšavanje.

Produljivanje noktiju kod kuće dovoljno siguran tretman. Prolazi ona glasi. Na ногтевую tanjur lagano se nanosi posebna tvar (puno jače nego vlastite nokte), a kada se stvrdne, može se promijeniti ne samo oblik, ali i dužini noktiju. Nokti izgledaju čvrsti i jaki, bez rizika надлома i bala. Pri tome zadržati svoju prirodnu boju.

Izgraditi nokte na nekoliko načina, ali jedan od najboljih – nadogradnja gelom. Za to se koriste камуфлирующие gelovi, zahvaljujući kojem je moguće maksimalno produljiti čak i kratke nokte. Na primjer, kada je francuski rastu nokti će izgledati luksuzno. Gel se brzo stvrdnjava pod izravnim utjecajem uv zraka, stvarajući na ногте trajan premaz, ne izaziva iritacije i alergijske reakcije.

Produljivanje noktiju gelom – jedan od щадящих procedure, nakon čega je prirodan rast nokta ne prestaje. Za 2,5 sata dobiveni su uredne i lijepe ruke. Produljivanje noktiju će se osjećati idealno i da će uštedjeti dragocjeno najdragocjenije vrijeme na manikura.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: