Najbolji dan za šišanje

Kosa su jedan od najvećih bogatstava žene. Tako smo pogurali svaki centimetar svoje kose i odstrani ih uvijek može biti vrlo teško. No, često se naša ljutnja zahtijevaju od nas moderan šišanje. A uostalom, postoji mnogo vjerovanjima, kad se ošišam, i mnogi ih slušaju. Tako što su dani povoljni za šišanje?

Naravno, svaka žena čula sam da je najbolje ošišam za vrijeme rastućeg mjeseca, iako je potvrda ove činjenice ne. Ali, ipak, astrolozi primijetiti utjecaj lunarnog kalendara na svakojake manipulacije s kosom.

Ne može se ošišam

•U 9, 15, 23 i 29 dana lunarnog kalendara. Ovih dana je vrlo oslabljena obrambene snage našeg organizma, a često se tako događa da, zajedno s обстриженными kose gubimo i svoju energiju. S tim u vezi, bolje ovih dana zaobići frizera strane.

•Sami ošišam. Astrolozi tvrde da je na taj način možemo uništiti svoje aura, a to će dovesti do raznih bolesti.

•Ošišam solarna ili pomrčina. Sve vrste prirodne katastrofe uvijek negativno utječu na nas. Oni također mogu utjecati i na zdravlje naše kose.

•Kada je Mesec u Ribama, kao i u Raku. U suprotnom, kosa će izgubiti svoju privlačnost će biti slabo raste ili pada.

•U nedjelju. Na ovaj dan bilo kakve manipulacije s kosom nepovoljne.

Može se ošišam

•5, 8,11, 13, 14, 19,21, 23, 26, 27 i 28 lunarnih dana.

•Kada je Mjesec u Jarcu, Biku, Lavu, Vagi ili Djevici. Ovih dana se može saznati u svakom mjesečini kalendaru.

Što se tiče dana u tjednu, onda:

Ponedjeljak – vrlo dobar za šišanje dan. Prije svega, na ovaj dan treba se ošišam svima onima koji žele očistiti um i uklonite iz glave sve loše misli.

Utorak je također povoljan za šišanje. Više od svega, to se odnosi na one koji žele da zajedno s kosom otišli iz njegova života depresija i dosada.

Okolina je pogodna za šišanje svima koji žudi za sve vrste pozitivnih emocija, kao i ugodne susrete ili za one koji žele ići na izlet.

Četvrtak je dan, koji je samo ispunjen magijom. I on je kao najbolje odgovara kako bi promijeniti svoju frizuru. Osim toga šišanje u ovaj dan apeliram na vas uspjeh i poboljšanje odnosa s ljudima.

Petak je dan kad se u vaš život dolaze nove emocije, kao i novi događaji. S tim u vezi, za sve žene koje žele u svoj izgled napraviti neke drastične promjene, potrebno je otići u frizerski salon upravo na ovaj dan.

Subota je povoljna za šišanje, jer ako состричь kosu u taj dan, oni će biti jak i zdrav.

Nedjelja je dan za šišanje. Na ovaj dan možete tijekom smjene frizura da biste dobili osloboditi i dobrobit, kao i dobitke, tako da će najbolje raditi taj dan nešto drugo.

Najbolji dan za šišanje

Svakako, samo vi imate pravo odlučiti высчитывать dan frizure uz pomoć lunarnog kalendara ili osloniti samo na svog gospodara.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: