Najbolje sredstvo za rast kose

Uvijek ugodan oku žena sa šik sjajnom kosom. Ljudi ona oduševljava kod žena izaziva zavist. Međutim, u zadnje vrijeme predmeti za hvatanje i kroz zavist postaje sve manje i manje. Moderna žena je u miru za moderan izgled i ljepota sama po sebi može uništiti ono što je dala priroda.

Nažalost, pri današnjem ritmu mnogima teško posvetiti pozornost ne ono što vaše kose, a na njihovo zdravlje. No, to ovisi o mnogo stvari. Na primjer, kosa mora mjesečno postaje duži za 1 pogledajte Kod vas tako? Ako ne, znači u tijelu nedostatak nekih vitamina ili drugih. Znači, treba mu pomoći. «Moderan» podijeliti, učinkovito sredstvo za rast kose i njihovo zdravlje.

Hranu. Preporučuje da u ishrani obavezno je hrana s velikim udjelom željeza, vitamina b, kalcija i magnezija. Te tvari u stanju vratiti kosi prekrasan pogled.

Način života, loše navike. Ako imate loše navike, pokušajte da biste dobili osloboditi od njih. Nikotin i alkohol može uzrokovati nepopravljiva šteta kosu i nema sredstava ne može vratiti nekadašnji izgled.

Endokrini sustav. Stanje kose ovisi o tome kako funkcionira štitnjača ili hipofize. Živčani kvarova nose jednaku opasnost za zdravlje luksuznih ljubavi.

Dob. Od ove nigdje neće pobjeći, ali ovaj faktor ima veliki značaj za stanje kose. Stariji čovjek, sporiji sve procese u organizmu. Kosa gubi svoju privlačnost i postaju ne kao эластичными.

Stoga preporučujemo da redovito uživati u nekim metodama za održavanje zdravog stanja kose. Treba posegnuti za hranjive maske koje će pomoći da krv bolje cirkulira u koži glave i učvrstio žarulje kose.

Recept broj 1. Potrebno je: naribani luk, med (4:1). Treba pažljivo promiješati луковую pulpe s medom i utrljati u vlasište, omotajte debelim ručnikom i nositi mješavina oko 40 minuta. Zatim dobro isprati kosu toplom vodom, bez šampona.

Recept broj 2. Potrebno je: tinktura paprike (ljekarne), maslinovo ulje, žumanjak i med. Treba miješati u emajlirane ili staklena posuda 1 tbsp. l rakije i maslinovog ulja, žumanjka i 1 tsp. meda. Mješavina grijao i nanosi na kosu, ostavljajući za 30-40 minuta. Glavu treba zamotajte ručnikom. Preporuča ispirati masku bez sapuna ili šampona.

Recept broj 3. Potrebno je: za suho lišće koprive (ima u ljekarnama). Kako napraviti čaj od lista koprive, treba uzeti 1 tbsp. l. nasjeckanog sirovog preliti čašom kipuće vode, ostavljajući na sat na tamnom mjestu. Gotov bujon dobro utrljava u kosu i ne opere. Kosa mora da se osuši sami. Takav postupak će vam pomoći spriječiti pojavu peruti i gubitka kose.

Osim takvih maski, može se iskoristiti i posebnim vitamina kompleksa. Možete ih kupiti u ljekarnama. Vitaminskih kompleksa pomažu poboljšati stanje kose. Međutim, treba uzeti u obzir da takve kupnje je dosta skupo, stoga je potrebno da se sve dobro izvagati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: