Najbolja sredstva za obrve

Jasne lijepe obrve – san svake djevojke i temelj bilo kakve šminke. Svaka ljepotica bira sebi odgovarajuće sredstvo za njegu obrva. Ovdje sve ovisi od nijanse i gustoće obrva. Danas govorimo o više moderan i učinkovit medijima.

Automatska olovka Micromatic Brow Olovka od Beautydrugs

Ovaj alat ima mršavost грифелем, koji je vrlo zgodan za slikanje nestale dlačice kako bi dati svoje бровям ravnomjerno boju i željenu količinu. Unatoč činjenici da je vrhom ove olovke su vrlo tanki, njegov će se vrlo lako razbiti, čak i pod jakim pritiskom. Više od toga, ovo je olovka, ne treba затачивать. To je prekrasan alat za svakodnevnu uporabu.

Vodootporna krema-korektor Aqua Brow od Make Up For Ever

Krema-gel nije uobičajena sredstva za obrve. To je dovoljno koncentrirani i jako je tekuć, pa treba raditi, naučiti nanositi na obrve. Za to treba dozirana to sredstvo u mikroskopskoj broju i выдавливать ga na vrh kićankama, a primijeniti ga treba vrlo brzo da je tijekom primjene nije počeo da se osuši. Ovaj lijek dolazi u setu s dva mala кисточками: щеточка-ершик za perje i travu četka za korekciju oblika obrva.

Paleta La Palette Sourcils de Chanel od Chanel

Prilikom prvog pregleda je sredstvo podsjeća na uobičajenu paletu boja za obrve, međutim to će vam pomoći napraviti dnevnu korekciju vaših obrva. U ovom kompletu ima sve što je potrebno za to: soft četkica, travu kist, pinceta i dvije nijanse guste sjene: svijetlo i tamno-smeđe.

Vodootporna maskara-филлер Mister Brow Popunjavanje od Givenchy

Proizvođači alata za укомплектовали ga isključivo praktičnim aplikatorom. Njegova kupastog oblika щеточка, u villi koja se postupno удлиняются, savršeno shvaćeno kao osnovu za obrve i ravnomjerno прокрашивает ih po cijeloj širini. Jedini nedostatak ovog alata je da na aplikator obično spada veliki broj, tako da obrve morati smočiti krpom da uklonite višak. Međutim, još uvijek se obrve će biti tamne.

Najbolja sredstva za obrve

Automatsko brod i-groom od NewCid

Ova olovka ima samo jedna nijansa, međutim prema izjavi proizvođača, ona je pogodna apsolutno za sve. Na kraju obrve izgledaju prirodne boje. Originalni trokut vrhom delikatno заштриховывает obrve, koje trebaju korekciju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: