Učimo nositi парео

Kako vezati пареоŠto je парео u naše vrijeme, zna svaka žena, ali kako ga vezati, nažalost, ne svaka. Rodno mjesto парео – Tahiti, Francuska Polinezija. U prijevodu s latinskog «reći si pare» znači komad tkanine koji se može sakriti. Baš парео naziva garderobom za odmor u дамской torbi. Парео s купальником — to je izvorni i originalni odjeću. Tkanina za парео obično odluče za svjetlo i vesela, s neobičnim uzorcima. Парео možete обвязать bedra, vezanje u struku ili jednostavno baciti na pleća. S lijepih парео možete napraviti odijelo za odmor na plaži, odjeću za odlazak u kino, restoran.

načini pokretanja парео

I tako učimo vezati парео.

  1. Повязываем парео na prsima. Tkanina dodajte pola. Tako ćete podesiti dužinu matična ploča. Nad grudima завяжем čvor. Duge završava se može vezati oko vrata.
  2. Ako imate veliki парео, možete ga omotati oko grudi. Zatim jedan rub povezujemo sa slobodnim krajem парео. Drugi kraj će se povuku slobodno. Njegova закинем iza leđa i протянем preko ramena. Zatim закрепим ga za čvor.
  3. Radimo od парео top. Ovaj vrh će biti odlična zamjena vrhu купальника. Obratite maramu na pola, da dobijete dva trokuta. Krajevi скручиваем i завязываем na leđima. Druga dva kraja завязываем čvor na vratu.
  4. Još jedna varijanta topa. Uzmi maramicu za kraj i завяжем ih na vrat. Donji krajem обхватываем struka i завязываем mjesto sprijeda. Originalni top s otvorenim leđima spreman.
  5. Radimo od парео ženske sportske hlače. Za to će trebati dva matična ploča iste veličine. Prvi maramicu повязываем na bokovima, njegov donji dio vezati na щиколотке jedne noge. Drugi maramicu завязываем isto, samo donji dio завязываем na gležanj drugu nogu.
  6. kako vezati парео za plažuRadimo od парео kupaći kostim. Uzme maramicu, poželjno kvadratnom, i завязываем na vratu. Drugi krajevi matična ploča threading između nogu i завязываем na pojasu.
  7. Možete ista verzija učiniti na drugačiji način. Крепим završava парео na grudi, drugi krajevi threading baš između nogu i крепим na pojasu.

Eksperiment i uvijek će izgledati originalno i jedinstveno. Naravno ne zaboravite čvorovi moraju biti расправленными i uredno.

Osim gore navedenog pogledajte ovaj video u kojem pokazuje kako vezati парео za plaže:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: