Na koji je u stanju folija za nokte

Jedan od noviteta kreativne industrije manikura – folija za nokte. Možda ste čuli za njega, možda vidjeli, ali nisu znali da je to upravo ona. A može biti, da ćemo otvoriti Ameriku, jer je to relativno novi proizvod. U najužem krugu ova novost već zauzela svoje visoke ocjene. Uostalom, ona zapravo stvara takav efekt, koji nije pod silom lakova za nokte.

Sjajna, kao što su metal ili zlato nokte, slažem se, to je nešto novo i originalno.

Folija za nokte

Ako mislite da je učinak čeličnih noktiju se dobiva uz pomoć folije za запекания, onda ste u krivu.

Plemeniti sjaj начищенного srebro i zlato se dobiva zahvaljujući specijalnoj foliji za dizajn noktiju.

Svi koji su barem jednom pokušali napraviti upravo takav dizajn, još jednom vratio u njega. On izgleda bogato i пышно.

Takve folije za nokte možete kupiti u nail trgovinama i putem interneta. Ona može biti u obliku naljepnica, koje možete zalijepiti na neven; u rolama s gotovim наклеечками; u obliku ploča, od kojih ножничками možete izrezati bilo koji oblik.

Na izgled folije za nokte – to je tanka prelijeva pisma. Sada ona ne samo da može biti srebrne ili zlatne boje. Izbor boja je ogroman.

Kako bi manikura uz primjenu posebne folije su obavezni na raspolaganju i škare i ljepilo za noktiju, bezbojan lak, tanak kist, higijenski štapići, lak-osnova, lak-top.

Faze izrade noktiju sa folijom

Prva stvar koju treba imati na umu da svaka žena početak маникюру to je ono što vam je potrebno pripremiti ruke. Napraviti tako reći osnovu, s kojom je zadovoljstvo raditi.

Tekućinu za skidanje laka očistite nokte, kaša neven uz pomoć tople водички s dodatkom soli i sapuna. Gurnite ili odrežite kosu. Zatim пилочкой za nokte napravite željeni oblik (okrugli, kvadratni ili oštre nokte). Na kraju прополируйте posebne пилочкой ногтевую tanjur. Ukratko, učinite poznato vam higijenski reza, manikura.

Nakon obavljanja svih pripremnih postupaka nastaviti do samog procesa registracije dizajna noktiju uz pomoć folije.

Odaberite željenu folija i boja laka. Većina win-win folije zlatne ili srebrne boje i biser lak.

Nokat je pokriven odabranim lakom za nokte. Pustite da se osuši i nanesite još jedan sloj laka ili ljepila.

Pa i sada – najzanimljivija. Počnite ljepilo unaprijed uklesan lik iz odabrane folije na невысохший lak ili ljepilo.

Možete zalijepiti foliju na cijeli nokat. U tom slučaju unaprijed izrežite od folije svaki vaš ноготочек. To jest točno ponoviti svaki oblik nokta. Ako radite točno holistički nokat, a zatim kao glavni laka uzimajte bezbojna (prozirno). Ljepilo je potrebno na poseban ljepilo, nakon čega распрямлять odozgo na foliji drvenim štapićem.

Ako folije već s ljepilom i u obliku holistički gljiva, prije nego što je priložiti ga na prvo прогрейте pomoću fena. Zatim učinite isto: uredno priložiti ногтю i započnite разравнивать štapićem. Višak odrežite foliju i na kraju trim пилочкой cijeli nokat.

Još nekoliko opcija dizajna

Otisak

Dizajn «otisak» možete napraviti na sljedeći način. Nokte je potrebno lakiran i malo osuši. Naljepnica s prenosive folije прикладываем, zatim naglim pokretom отрываем. Fiksiranje bezbojni lak.

Svjetlucavi komadi

Za ovaj dizajn će vam trebati тисненая folije. Možete ga kupiti u istom neil-trgovini. Izgleda kao male komadiće folije. Od njih se može izrezati na željene oblike. Kada je sloj naznačenu laka подсох, kaplje na nju ljepilo ili prozirni lak, a na vrhu pritišćite urezana sjajne komade. Pritisnite dvaput za ногтю i vaš sjajni kiša spreman.

Metalne trake

Tako je sada vrlo moderan ravne geometrijske linije, proizvođači folija uvidjeli i brigu o lijepim ženama, osmislivši posebne ljepilo sjajne trake. Ravnu liniju приклеиваете na nokat. Možete nadopuniti crtežima iz laka, a možete ostaviti jednostavnu traku. Skromna i jednostavna ljepota spreman.

Fotografije

Saznali smo da je u stanju folija za nokte. A sada zabavno – primjeri korištenja ove folije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: