Modni rumenilo

Modni rumenilo

Ove sezone su se promijenila uobičajeni pravila za nanošenje rumenila. Nove teksture, efekti i tehnike koje treba istražiti, kako nanositi sebi moderan lijepo rumenilo.

Poznati vizažisti su shvatili život modni svijetlo roza rumenilo, koji je sličan onome s kojim dođete na mraz. Ovaj efekt mladosti i nježnosti izgleda tako dobro, da je on sasvim će biti u mogućnosti da postane najpopularniji u ovoj sezoni.

Meke linije

Ove sezone rumenilo već ne bi trebalo stavljati strogo u skladu school. Raspored zamijenio više od mekih linija, duple linije vaših щечек. Tako da prije nego što se nanositi rumenilo, osmijeh. Vaš osmijeh će moći opisati svoje linije obraza, na kojoj ćete nanijeti rumenilo. To što je V-obliku linije: od centra obrazi u hramovima. Neki vizažisti za više prirodnog румянца prvo povući liniju više blijede boje, a naglasak čine tamnije. Možete probati napraviti tako i vi.

Prirodni pink

Odabirom nijanse румянца, prestaju s prirodnim nijansama. Bež i nijanse breskve na vašoj koži će izgledati rumenilo, a ne kao rumenilo. Naravno, intenzitet румянца svakog čovjeka čisto individualan, međutim, postoji jedan zajednički princip – prirodno rumenilo mora biti roza sa crvenkastim primjesa. I primijeniti ovaj rumenilo treba biti vrlo oprezan.

Što je najvažnije – to je растушевка. Treba učiniti vaše rumenilo rumenilo, koji bi se povećala сливался s vaše kože, lagano подсвечивая joj ružičaste boje. Za to je potrebno odabrati meku četkicu određeni oblik. Najbolje će odgovarati kapanje oblik kista bez oštrih dijelova. Neki vizažisti savjetuju da koristite кремовую tekstura rumenila, najbolje ići i pružio čak i uz pomoć prstiju. Osim toga, ove boje su u stanju stvoriti svojstvenu koži mladenački sjaj.

Profesionalne trikove

Profesionalni vizažisti nam nude pojačati učinak prirodnog make-up, uz pomoć još jednog zanimljivog načina – dodaj u rumenilo pjege. Ova slatka prijem s uspjehom koristili na modnim emisijama u sezoni jesen-zima i izgleda vrlo prirodno.

Ako imate prirodno rumenilo, možete postupiti na ovaj način: prvo проработайте lice ton sredstvo, a zatim pomoću salvete, umočen u alatu za skidanje šminke, obrišite ton sa svojim щечек u mjestu u kojem se očituje svoj prirodni rumenilo.

Tu je i još jedan poznat mnogima prijem. Ako ne želite da vaš make-up je bio naglašen, a želite samo malo rasvijetliti kožu, nanesite malo rumenila ispod brade, a također i na donji konture lica. To je jednostavno prijem odmah promijeniti percepciju vašeg lica.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: