Modni ražnju

Nekoliko sezona za redom kod žena su popularne frizure s косами. Oni ostaju moderan i sada, ali su postali složeniji za daljnji rad. Umjesto običnog tkanja u tri reda ili po vrsti tzv. «riblji rep», stručnjaci savjetuju da se pri oblikovanju frizure koristiti pet ili više vlasi.

Naglašavamo da je u modi je sada dva tematska trenda: s jedne strane, vrlo uredan («kosa do dlake») ražnju, a s druge – bujna, voluminozan frizura s učinkom lako растрепанности, u kojima pleter samo угадывается. Uredan uzano pletenicu – najbolji izbor za ured. Ona je strogo, ali pri tome elegantno izgleda, i što je važno, ne sprječava rad.

Vrlo jednostavno za napraviti frizure na temelju kos za posebne prigode. Ne samo da oni savršeno izgledaju, oni su još i dugo čuvaju. Nije ni čudo da je tako legao kosa mnogi nevjeste: s frizurom ništa se neće dogoditi ni nakon šetnje po gradu, ni nakon aktivnog slavlje u restoranu. Vrlo popularan u takvim slučajevima grčki ražnju. Oni заплетаются oko glave, tvoreći neobičan vijenac: djevojka odmah dobiva carski izgled. Grčki pljuvati dopunjeni raznim ukrasima i dodacima: nitima bisera, диадемами, boja, igle i tome sličnim stvarima.

Za svakodnevni život stane malo neuredan frizure. Takav način sada na vrhuncu popularnosti. Štoviše, s frizurom ne morate dugo gnjaviti: poprilično široka pletenica jednu ili dvije pletenice. Možete čak i ne obraćaju pažnju na ono što su «pijetlovi». Dobro izgledaju tanke pletenice na распущенных kosi: oni pridaju glavi uredan izgled. Među novitetima ove sezone – заплетенная u косичку duge šiške. Ova opcija izgleda vrlo neobično i spektakularno.

Pljuvati – svestran izbor frizura za dugu kosu. Uz njihovu pomoć možete stvoriti jedinstveni stil i svakodnevnog života, i za blagdane.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: