Modni prelijete kosu

Kosa svih duginih boja – to je izazov tupost života ili običan hir?

Najčešće modni trendovi postavljaju stručnjacima, međutim, ovaj trend u zadnje vrijeme je postala drastično promijeniti. Mnoge djevojke već su inspirirani ulične mode, napamet i prerada ih u nešto originalno. Upravo tako se dogodilo i s bojenja kose u svim duginim bojama.

Djevojke čine sebi bojenje, inspirirani likovima iz crtića ili istu stanovnicima svijeta fantastike.

Učiniti takvo bojenje najbolje u salonu ljepote, kao što je to dovoljno sofisticirani za izvršenje. U tom slučaju ćete morati objasniti svoj frizer, da boja mora biti jasna.

Malo povijesti

Svakako, ljubav prema svemu разноцветному nam je došao iz Azije. Naravno, najčešće zbog toga što azijskim djevojke u pitanju sve je svijetao i šareni, tamo se intenzivno koriste. S druge strane, upravo u Aziji su se pojavile razne jarke boje, koji se čak može nazvati kiselih kiša. Takve boje drugačije nazivaju «poljski» i na njihov utjecaj na kosu oni su slični ламинированием, ali samo s dodatkom obojenih pigmenata.

Modni prelijete kosu

Najčešće je to полуперманентные boje, rezultat koji može izdržati i do tri tjedna, nakon čega se boje će postupno postaju tamniji. Takve boje kod nas je već previše počeli da se pojavljuju, ali полулегально. Oni se koriste samo u nekoliko salona, koji su se specijalizirali u дредах ili afro-косичках, međutim, njihova zakonitost još uvijek pod velikim pitanjem.

Nijanse

Svakako, ova slika će vas koštati skuplje nego što je uobičajeno. Šarene омбре dobila imamo slavu odmah nakon što su se pojavili boje, pogodan za takvo bojenje. Obično postoji savršeno комбинируемые jedni s drugima boje, koji su sposobni stvoriti efekt gradijent. Oni koji su još uvijek se boji svijetle boja bojenje, međutim, želi nešto iznimnog, mogu izvršiti na svoje kose posteljine izra šarene mrlje. To će također pomoći da izgledate u okviru pristojnosti. Ova opcija se može ostvariti čak i u kućnim uvjetima, s pomoću boji bojanke za kosu ili bojila, koji su oprani vodom. Uostalom, najčešće je bojanje, koji великолепносмотрится na modelima, u stvarnom životu izgleda više nego čudno.

Faktor vremena

Ove sezone na modnim emisijama u Parizu su pokazali da dlaka od svijetle nijanse, među kojima su najpopularnije boje su roza i plava. Usuđujući se na šarene bojenje, svakako treba imati na umu o tome, da je bilo dekorativno bojenje je sezonski karakter, jer su svijetle čak i odvažnost nijanse najviše su pogodne za ljeto.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: