Moderan japanski manikura

U zadnje vrijeme vrlo popularna za akril nokte gel-lac. Međutim, mnoge djevojke se boje takvog umjetnog manikuru i sanjaju o prirodnom i zdravom manikura, koji bi imao prirodan sjaj i idealno glatku površinu. Upravo takav je i trendi i prirodni japanska manikura.

Japanski маникюром se zove novi sustav usmjeren na to da se za ногтевой tanjuru da se brine. Za razliku od drugih metoda ovdje se koriste samo prirodni lijekovi i potrošni materijal. Nakon posebnu dijagnostiku vam pokupiti individualne komponente koje su u stanju riješiti svoje probleme sa noktima.

Kompleks uključuje korištenje posebnih seruma, mineralne zube i mineralne prahu, pomoću kojih nokat ploča će izravnati, koža na rukama microrelief, a nokti postaju gotovo savršen.

U postupku japanska manikura je uključena dijagnoza, njega se brine zacuticle i zapravo manikura s pomoću masaže i individualnog paketa alata. Pomoću posebnih tablica vas će pokupiti osobne sveobuhvatnu njegu noktiju.

Priprema noktiju

Nakon obveznog смягчающей kupka i učinkovit piling za ruke na noktima udarali, hranjivi kompleks, koji se sastoji od rižino mlijeko i proteina. Ovaj kompleks обезжирит i očistiti vašu ногтевую tanjur.

Hidratantni

Nakon toga, kao nokti će izbrisani, na njih udarali poseban serum, koji se sastoji od ekstrakta krastavca, koja je vrlo visoka sposobnost za vlaženje. Nakon toga, vaši nokti će postati više živ i zdrav.

Jačanje

Nakon toga na ногтевую ploču nanosi serum s posebnim жемчужным porok, koji je obogaćen keratin, elementima u tragovima i kalcijem, koji potiču rast i jačanje noktiju. Nakon serum za nokte udarali premaz koji se sastoji od керамидов kojima ispuniti sva oštećena mjesta na noktima i выровняют njihove površine, a ekstrakt ginsenga vratiti zaštitne funkcije noktiju.

Obrada kožicu i nokte

Kako bi se proces kožicu i nokte u japanskom manikura koriste prirodne alate, kao što su riža blok, naranče štapići, kao i kupuje poliranje blok, koja je izrađena od teleće kože. Размягчают kožicu uz pomoć lijekova s vitaminima i ekstraktom algi, a brinu se brine zacuticle pomoću ekstrakta od lotosova sjemena i ekstrakt vanilije. Dosljedno na nokte se nanosi mineralnu pastu, koju je kasnije buffed bloka, nakon čega je isti postupak se ponavlja sa полировочным prah. Nakon toga, vaši nokti će postati sjajna i glatka, kao da ih заламинировали. Nakon toga, kao nokti će biti obrađeni, oni neće pokvariti i da će biti u redu držati lak.

Masaža ruku

I na kraju postupka ruke će masirajte s pomoću vruće vreća sa biljnim i mineralnim solima, nakon čega će vam увлажняющую masku za lice i udarali posebna krema koja će omekšati i разгладит kožu vaših ruku.

Japanska manikura je ne samo lijep, ali i vrlo učinkovit zahvat za njegu noktiju i kože ruku.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: