Moderan frizuru sa жгутами

Moderan frizuru sa жгутами

Da bi sebi frizuru sa жгутами, vam neće trebati puno truda i vremena. Trebat će samo malo strpljivi, želju i mogućnost da napravite modni frizuru. To čak može nazvati univerzalnim, uostalom, možete ga stvoriti na dlaka različitih dužina i različitih struktura, bez obzira kovrčava oni ili savršeno usklađeni.

Svakako vam može olakšati zadatak dovoljna dužina kose, međutim tanke жгутики sakupiti u frizuru možete čak i od kratke kose.

Frizure su napravljene od svežnjeva, sada opet su na vrhuncu popularnosti. Ih vole mnoge zvijezde i rekreaciju i izgraditi za različite aktivnosti.

Danas ćemo vam reći o tome kako možete brzo stvoriti svojim rukama jednostavnu frizuru od svežnjeva.

•Pažljivo češljati kosu uz pomoć češljevi s čestim zubima. Podijelite nakon toga kosu tako da mi čela vlasi su bili slobodni, a ostatak kose su prikupljeni na zatiljku u niski rep konja.

•Besplatan pramenova sprijeda možete zaključiti pomoću косого пробора i također prikupiti u poni rep, a možete ih ostaviti, kako bi onda od njih napraviti velike kovrče ili šiške u obliku valova.

•Glavni dio kose, koji je sastavljen u poni rep, treba biti podijeljena na pramenova, svaki pramen je potrebno ugradite ožičenja.

•Dobiveni жгутики treba na potiljku zaključati pomoću невидимок.

•Nih takva frizura treba da se formira od više velikih setova, a na vrhu – od manjih. Kroz ovaj prijem je vaša kosa će izgledati vrlo elegantno, krhke i lako.

•Kao završni dodir potrebno je popraviti frizuru uz pomoć laka za kosu srednje fiksiranje, kako da ne degradirati ga previše.

Pogledajmo druge frizure, izrađene od svežnjeva. Možda oni inspirirati vas na kreativnost i stvorite svoje nesvakidašnje remek-djela.

Moderan frizuru sa жгутами

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: