Mliječne kupke

Mnogi vjerojatno znaju o prednostima mlijeka za tijelo. Također korisne i kupke od mlijeka za tijelo. U nastavku dajemo dva primjera mliječne kupke.

Mliječne kupke

Med-mliječna kupka.

Za nju je potrebno: pola šalice mlijeka u prahu, četvrtina šalice škroba od kukuruza, isto četvrtina šalice meda, pet do sedam kapi ulja ruže i dvije litre destilirane vode.

U blenderu sve to promiješati do homogene mase. Ovu smjesu je potrebno držati u staklenoj ili plastičnoj ambalaži na suhom mjestu. Koristiti na tri žlice u litri vruće vode kao ножных kace na petnaest minuta.

Овсяно-mliječna kupka.

Za ove kupke je potrebno: epsom soli četiri dijela, morske soli dva dijela, dio mlijeka u prahu, dio nasjeckanog zobene žitarice. Na nekoliko kapi ulja pačulija i sandalovine (ulje se prodaje u ljekarni, to nije problem).

Sve sastojke pomiješati. Napuni kadu za trećinu tople vode, ulijte smjesu i uživati u dvadeset minuta. Kao kupka može da se dnevno za uklanjanje umora.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: