Минкс (Minx) manikura – tajna lijepe nokte

Svaka moderna djevojka prati novim proizvodima za njegu noktiju. Neke inovacije izazivaju pravi užitak i želju da ih odmah isprobati. Минкс manikura — to je nešto neuobičajeno i luksuzno, to je upravo ono što morate probati.

Ova manikura će odgovarati za bilo koji događaj ili svečane događaje. On će privući na sebe pažnju i nadopuniti svoje ljepote stil i stil bilo dame. Минкс manikura već poštovati takve svjetske zvijezde kao što su Beyonce, Rihanna ili Lady Gaga. A kao što je poznato svjetski poznate vole izgledati jedinstveno i izvrsno. Što je минкс manikura?

Минкс se odnosi na nove, patentirane tehnologije.

U osnovi ove tehnologije leži pokrivenost nokta posebne fino термозащитной filmom. Originalna oznaka ovog filma bio je da je trebao štititi nokat od vanjskog utjecaja na okoliš. Zatim je donijeti odluku da se ga boji. Evo i započeo najzanimljiviji.

I kao rezultat — минкс je postala poznata robna marka, koja snažno podržava svoj ugled. To govori o tome da je posebna oprema se može kupiti samo oni majstori koji su prošli obuku u минкс i dobili certifikate. Tako majstor ćete biti sigurni da je manikura će biti savršen i izrađen na profesionalan način.

Međutim, postaje jasno da samostalno takva manikura učiniti nemoguće. Ali u tome i nema potrebe, jer je takva manikura je učinio za posebne prigode. Tako da ponekad možete priuštiti izlet u salon, gdje će vam lijep минкс manikura. U salonu ovaj postupak traje ne više od 30 minuta.

Минкс (Minx) manikura – tajna lijepe nokte

Glavne prednosti минкс manikura

Neobičan metalni sjaj. Posebno šik će izgledati nokte sa zlatnim i srebrnim premazom. Film mix ima u asortimanu više od tristo različitih dizajna, tako da je izbor je prilično velik. Film je puno tanji od slojeva laka.

Tijekom manikura vas neće gnjaviti stranih mirisa. Ako je postupak proveden u skladu tehnologije, manikura traje na noktima oko dva tjedna. U kućnim uslovima učiniti vi ne možete. Prosječna cijena takve zabave oko 60 dolara.

Минкс (Minx) manikura – tajna lijepe nokte

Na минкс ne utječu vanjski faktori, tako da slobodno možete oprati suđe ili plivati u bazenu. Vaši nokti će biti zaštićeni od ломкости i pakete. Izgleda takva manikura uvijek su svježe — on nije izgreban, ne isključuje i ne zahtijeva posebnu njegu.

Минкс (Minx) manikura – tajna lijepe nokte

Majstor skida je obloga u kabini za besplatno. Međutim, ovaj postupak se može provesti kod kuće. Za to je dovoljno zagrijati nokat ventilatori i pažljivo skinite foliju. Ako ste se ipak odlučili na takav manikura, onda budite spremni da postane centar pažnje, pored vas nitko neće proći.

Минкс (Minx) manikura – tajna lijepe nokte

Što je isto učinio минкс manikura?

Za početak, iz kataloga se odabire jedan od dizajna. Majstor drži pripreme nokta — uklanja masnoće s pomoću posebnih sredstava. Zatim, koristeći drveni štap, majstor redu ublažava ploče od oblika, grije ih na posebnom svjetiljkom i lagano se nanosi na nokat.

Nakon ovog filma potrebno je pažljivo разровнять i da držite ruke nekoliko minuta pod svjetiljkom. Konačni korak je uklanjanje prekomjerne duljine pokrivanje koristeći пилочки.

Минкс manikura ne može zamjeriti. On je svijetle, privlači pozornost. Svaka djevojka s takvim маникюром će se osjećati kao zvijezda. A da je ženama još uvijek je potrebno za sreću — pažnju i divljenje drugih.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: