Мелирование na tamno-smeđa kosa

Ako vam je dosadila vaša однотонный boju kose, ali vi ne želite pokvariti svoju prirodnu ljepotu, možete probati za sebe мелирование. Мелирование – to je bojanje pojedinih vlasi kose potpuno različite nijanse. Ali pri tome je prirodna boja kose ostaje kao temelj za boje.

Postupak мелирование

Kako красавицам, koji vole svoju kosu, ali žele nešto promijeniti u svom stilu, мелирование kao opcija boja odgovarala više od svega.

Tim više, što je bojenje može biti čak i vrlo nježne kada koristite boje koje ne sadrže amonijak, posebno ako se uzme u obzir da na korijen kose u ovom načinu boja ne primjenjuje se.

Мелирование vrlo lijepo kao длинноволосым djevojke, tako i kratko стриженный. Sve u svemu na bojanje na taj način će trajati oko dva sata.

Primijetite da kada ide na мелирование, ostavite glavu немытой. Kada odlučite da želite мелирование, poželjno je neko vrijeme nanositi na kosu masku, sadrži u svojoj osnovi церамиды, олеиновую kiselinu i tokoferol.

Kako izgleda klasičan postupak bojenje? Sve dlake master dijeli na vlasi. Ispod svake od njih stavite komad folije s bojom na nekoliko centimetara duže vlasi. Krug je, usput, također je zamrljan boje. Folija je svedena na minimum džep. Na taj način će se osigurati očuvanje boje unutar folije i pramenom. Nakon toga foliju treba staviti na pola i krećemo na окрашиванию sljedećoj pramenovi-za par centimetara. To je klasični мелирование. Postoje i druge vrste bojenje, koje ćemo sada istražiti.

Мелирование na tamno-smeđa kosa

Vrste bojenje

Za tamne boje kose, često koriste osim klasičnog bojenje još калифорнийское (шатуш). To мелирование nijansama, gdje su korijeni tamnije tonove, a njezine kose – maksimalno svijetle. Prijelazi se dobiveni polaganje posebnog papira, gdje je kontakt vlasi. Na taj način ćete dobiti boja prijelaza 5-6 tonova.

Još jedan pogled – američka nijansiranje. Češće koriste ljepotice s кучевыми kose različitih dužina. Kroz ovu toniranje rezultat ćete dobiti proizlaze iz jedne u drugu boju i vizualno će povećati volumen kose. Često tamne kose мелируют u tamne boje i dobiti пышноту i sjaj kose.

Također postoji i мелирование, названое u čast zemlje ljubavi – Veneciji – venecijanskog. Prekrasna će izgledati na dugu kosu. Pri tom мелировании rast vaše kose neće biti vrlo naglašen, jer počinje slikanje, negdje 3 cm od korijena. Svaki pramen pali na dno nijansama. Dakle, sve počinje od vaše prirodne boje i postupno glatko prelazi u bijelim vrhovima. Lijepa igra preljeva boja iz jednog tonaliteta u drugi vam je zajamčena.

Možete također помелировать svoje tamne kose način омбре. To može biti asimetrična, okomite ili vodoravne. Kratka kosa обретут volumen, a duge – gustoće. Karakteristično je мелирование glatkim prijelazima boja. Početi treba u 10 vidi iz korijena, preporuke idu ravno i valova.

Kada мелировании балаяж obojeni vrhovi i šiške. Dozvoljeno bojenje u svijetle ультрамодные boje (roza, zelena). Vrlo dobro je мелирование (čak i samo tamne boje) na кудряшках, dugu kosu, остриженных kaskada i kratke bob i četvorci.

Za пышноты i očuvanje prirodne boje kose koristite брондирование. Za njega se koristi boja najmilije prirodne boje nijanse.

Pa i na kraju, želio bih napomenuti da je briga za мелироваными kose, potreban vam je poseban. Za boju je ostao upečatljiv i ne выгорал na suncu, koristite posebnim sredstvima namijenjenim za мелированых kose. Ponekad pomoću biljnih preparata i maski za kosu. Nemojte sušiti kosu sušilom za kosu i jedite puno svježeg, sezonskog voća i povrća! Posljednje dvije pravila se odnose na sve vrste kose, neovisno od toga lakirani su ili prirodne. Tako ćete dobiti zdravu i zahvalni za njegu kose!

Мелирование na tamno-smeđa kosa

Мелирование na tamno-smeđa kosa

Мелирование na tamno-smeđa kosa

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: