Мелирование na tamne kose

Lijepa i zdrava kosa je uvijek bio pokazatelj bogatstva i знатности žene cijelog svijeta. Već u antičko doba bio je moderan dati kosi sve vrste nijanse boje. Tako u Egiptu je postojalo nekoliko opcija za bojenje kose. Na primjer, kraljica Kleopatra ga je volio eksperimentirati sa svojom kosom: u većini slučajeva sve sišao na korištenje svih vrsta perika.

Različite drevne kulture su imali svoje tajne bojenje kose. U Staroj Grčkoj su najviše rijetki i skupi nijansama kose su zlatni i пепельный boje, u koje je oslikao kosu samo najpoznatiji i bogati grci.

Do danas ni jedna žena ne predstavlja svog života bez bojenja kose. Dugu tradiciju bojenje усовершенствовались i omogućuju vam izgledati savršeno u svakom stilu i smjeru. Najpopularniji tip bojenje je мелирование na tamne kose. Povezan je s nizom faktora: prirodni tamna boja kose dominira u svijetu, tako da mnoge žene pokušavaju na različite метолами osvijetliti i dati svoju sliku neponovljiv pogled.

Po statistikama većina žena vole svjetlije nijanse kose. Štoviše, mnogi светловолосые pripadnica slabijeg spola vole odaju više tamne vlasi kose kroz metode bojenje.

Najbolja opcija posvijetliti kosu tamne мелирование, jer ova metoda lagano se odnositi na ženskom kosom i, općenito, izgleda vrlo originalno na glavi. Za bojenje svijetle pramenove, koriste se različite nijanse: počevši od kontrastnih bijele i žute tonove, a završava s originalnim crvenim, ljubičastim ili zelenim perjem. Sve zavisi isključivo od vaše želje i fantazije, kao i vještine za kosu.

Relativno щадящего učinak bojenje se može reći sljedeće. Ova metoda se boji samo određene vlasi, a da ne utječete na sve dlake u cjelini. Kemijski izloženi izložena samo odvojeno uzeti glavu, sve ostalo je kosa ostati prirodni i nisu izloženi «kemijski napad». Мелирование omogućuje promjenu boje ili čak i zajednički boju kose, uzrokuje minimalno oštećenje kose. Ovaj postupak omogućava kosi da ostane sjajna i svilenkasta.

Na slici su prikazani najpopularnije varijante bojenje na tamne kose. Pogledajte i izaberite za sebe najprihvatljiviji i lijepa opcija.

U nastavku u foto-galeriji možete vidjeti мелирование na tamne kose :

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: