Maske od ulja: najbolji recepti za njegu kože i kose

Maske od eteričnih ulja odlično utječe na kožu i kosu, oni ne samo da brinu za njega, ali i obnoviti ga, punjenje svim mogućim korisnim materijama, koje su tako vrijedni svojim svojstvima.

Maske od ulja: najbolji recepti za njegu kože i kose

Za svaki tip kože ima svoje maske, koje su pogodne za vrste podataka lica ne može biti bolje, što je najvažnije pronaći ono što odgovara upravo za Vas.

Maslinovo, bademovo, абрикосовое ulje i ulje jojobe dobro idu uz suhi tip kože.

Za masne i problematične kože idealne su: tea tree ulje lavande, ružmarina, nerolija, geranija.

Što se tiče normalnu i kombinovanu kožu, onda je u kombinaciji s maslinovim uljem i uljem geranija.

U jaje maske, koje su odlične za suhi tip kože, dobro je dodati i nekoliko kapi maslinovog ulja. Dok je za istu smjesu od jaja masu, namijenjen za masnu kožu, trebate kap par kapi ulja čajevca ili ružmarina.

Za normalnu kožu korisno napraviti voćni maske (od banana, jagoda, na primjer), gdje su dodali nekoliko kapi maslinovog ulja.

Maske od ulja za kosu napraviti od čičak ulje ulja, ulja, kamilice i koprive oni koji žele ubrzati rast kose, zaustavljanje gubitka ili eliminirati perut. Najbolje je primijeniti takva ulja 1-2 puta tjedno, втирая u kožu 30 minuta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: