Maske od хурмы

Voće pod nazivom dragun se smatra vrlo koristan. Imala prilično neobičan okus, ali to je astringency može reći o tome, da je plod još nije dovoljno zrela. Ako dragun potpuno sazrio, onda astringency će gotovo neprimjetna, ali to će biti slatko i sočno. Također dragun može pomoći vašoj koži i učiniti lice svježije. Maske za sklona normalnu do masnu kožu.

Maske od хурмы

1. Jedan vrlo спелую хурму očistiti od kore i растирают s jednom žlicom kiselog vrhnja i jednu žličicu bilo biljnog ulja. Može se dodati u ovu smjesu žumanjak i onda je ona steći nekretnine izbjeljivanje pastu maske. Ovom mješavinom premažite lice, bez utjecaja na kožu oko očiju i opustite se u roku od dvadeset minuta. Ova maska se primjenjuje za kožu, skloni masti i za sprečavanje pojave osipa.

2. Jedna žlica celuloze хурмы pomiješan sa žličicom meda i žlicom maslaca. Ova mješavina će dobro očistiti kožu lica. Vrijeme ekspozicije joj dvadeset minuta.

3. Losion od хурмы za kožu, skloni masti.

Jedan protein pomiješati sa sto grama u kölnu i žličicom камфорного alkohola. Dodati žlicu soka ih хурмы. Ovaj losion obrišite kožu svake večeri.

4. Maska za kožu, skloni suhoće.

Jedan plod хурмы размягчить i dodati jednu žličicu maslinovog ulja i jednu žličicu meda. To je sve pažljivo izmiješati s mješačem, a zatim namažite kožu lica i držite dvadeset minuta. To je hranljiva maska. Primjenjujte dva puta tjedno.

5. Losion za kožu, skloni suhoće.

Sok od voća хурмы povezati sa 1/2 šalice vode i žličicu glicerola. Ovu smjesu izdržati na koži ne više od dvadeset minuta. Ovaj losion ima izražen hidratantni učinak.

Dragun ne samo da se koristi za jelo, ali i odlično pomaže koži da se nose s problemima.

Maske doručak хурми

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: