Maskara za kosu: kako odabrati i kako nanositi

Ako niste spremni na duže vrijeme promijeniti svoju boju kose, možda korisno je sredstvo, kao maskara za kosu. Maskara za kosu je odlično rješenje privremene promjene boja kose, a osim toga to je potpuno bezopasno, a sadržane su u njoj komponente poboljšavaju zdravlje kose.

Alat savršeno isprati, ali zato daje mogućnost da stalno eksperimentirati. Kupnjom maskara, treba pažljivo ispitati njegova veličina i proizvođača, osim toga pogledati rok trajanja i sastav.

Maskara za kosu se nanosi pomoću kićankama, pri tome se mora omotati kose, a ne обсыпаться. Zapamtite da prije nanošenja vlasi kose nužno je potrebno da se osuši.

Da je maskara za kosu?

Maskara za kosu je savršen tim ženama, koji su navikli na česte promjene sastava. Je univerzalni alat za danas postaje sve više popularan.

Maskara za kosu može se pripisati kao dekorativne kozmetike, tako i na boje, a njegova paleta je dovoljno raznolika. U slučaju dodira s kose lijek lako je isprati, a njegov sastav i sadrži pantenol, glicerin i keratin, da imaju terapeutska svojstva. Osim toga, u maskara je mnogo biljnih komponenti (pčelinji vosak, proteina svile, vitamini).

Važno je napomenuti da je maskara za kosu apsolutno bezopasno za trudnice i ljude sa osjetljivom kožom glave. Alat drže daleko od sunčevih zraka na temperaturi od 15-25 stepeni.

Maskara za kosu – prednosti i mane

Maskara za kosu ima nekoliko prednosti.

Prvo, jednostavnost primjene, beskrajne mogućnosti eksperimentiranja i traženja novih slika. Osim toga, maskara za kosu lako isprati.

Drugo, maskara za kosu dostupne u širokom spektru palete boja. Boju možete odabrati ne samo na odjeću, opremu, ali i pod raspoloženje.

Treće, u maskara za kosu mnogo hranjivih sastojaka, koji daju kosi glatkoću i sjaj.

Četvrto, u ovom alatu ne sadrži amonijak, koji šteti strukturi kose, i obrnuto, puno korisnih vitamina grupe, voćni voska, ekstrakti hidratantne tvari.

Osim svih svojih zasluga, maskara za kosu ima i nedostatke:

Tako, ako ste u kontaktu s vodom maskara isprati (u kišnim uvjetima potrebno je uzeti sa sobom kišobran). A ako je maskara nije visoke kvalitete, mogu se pojaviti problemi.

Maskara za kosu – odlično je sredstvo za pronalaženje vlastitog stila, a njegova korisna svojstva će imati koristi svoju kosu.

Kako odabrati maskara za kosu?

Izbor maskare za kosu danas nije problem. Postoji ogromna raznolikost boja ovog sredstva, osim toga mnoštvo proizvođača i različitih formulacija. Dakle, prije nego što zaustavi svoj izbor na određenom proizvodu, trebaju pažljivo razmotriti niz trenutaka.

Za početak treba odrediti proizvođač (na primjer, Estel, IsaDora, itd.). Nakon što je proizvođač preporučuje se pažljivo ispitati sastav. Zapamtite, dobra maskara za kosu biljna bojila prirodni ekstrakti.

Još jedan ne manje važna stvar – rok trajanja. Da biste kupili korporativni proizvod na pakiranju moraju biti bar-kod, logo marke. Kvalitetna maskara za kosu homogene i malo viskozno, ne smije imati neugodan miris.

Kada svijetle boje sredstvo ne odgovara vašem planu, preporučuje se iskoristiti оттеночной maskara, koji je savršen za manje promjene načina.

Kako nanijeti maskaru za kosu?

Nanesite maskaru za kosu možete i kod kuće, ne vraćajući se u saloni. Proces primjene je vrlo jednostavan. Da bi pravilno izvesti postupak, treba se pridržavati određenih pravila:

1. Prije nanošenja sredstva kosa mora biti čista i suha. Vlasi, na koju se nanosi maskara, treba dobro češalj.

2. Окрашивая kratke kose, preporučuje se nanositi maskara potezima od korijena do vrhova. Za dugu kosu maskara se nanosi na sličan način. Pri tom četkom treba dobro namočenom u alatu. Ako želite stvoriti više svijetle vlasi, onda nanošenje maskare na kovrče može se ponoviti.

3. Da se dobije jednolična boja, nakon nanošenja slojeva maskare kose preporučuje češalj.

4. Maskara za kosu se koristi za bojenje. Da bi svijetle slike, treba pričekati dok se pojedine vlasi suši, nakon čega završi frizuru.

Popularne marke maskare za kosu

Danas postoji veliki broj marki koje proizvode maskara za kosu. «Moderan» govori, koje marke je najpoznatija.

Maskara za kosu: kako odabrati i kako nanositi

Maskara za kosu Rare Blend Tamer od Ojon. To je prozirno sredstvo preporuča se koristiti u ljetnim mjesecima, jer sadrži visoku razinu vlage, da je u ovo vrijeme godine je posebno važno za kosu.

Maskara za kosu MyAngel od ESTEL Professional. Ova maskara je potpuno bezopasno, pa ga možete koristiti čak i za djecu, starije od 3 godine.

Alat jednostavno se nanosi i ne čini комочков. Da biste dobili svijetle slike, preporučljivo je koristiti nekoliko nijansi.

Maskara za kosu Isadora Hair Mascara. Alat jedinstveni po svojem sastavu, hypoallergenic, tako da ga mogu koristiti osobe s osjetljivom kožom glave. Maskara je odlična mijenja boju kose i dobro isprati. Korporativni materijal sadrži 17 ml sredstva.

«Moderan» predstavio je najčešći tvrtki-proizvođača maskara za kosu, ali ne sve. Tako svaka žena, s takvim izborom, može pronaći svoj alat-preobraženje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: