Maska za usne kod kuće

Maska za usne koje provode kod kuće, sigurno je odlično sredstvo za njegu usne, suhe i stalno oguliti.

Najučinkovitiji je honey maska za usne, koji se može koristiti kao lagani piling.

Mi smo sada ćemo vam reći kako možete pripremiti maske za usne kod kuće od različitih komponenti.

Med hranjive maske za usne

Maska za usne, pripremljena na temelju prirodnog meda, može imati na vaše spužva opskrbni akciju. Za pripremu takve maske, treba pomiješati jednu žlicu meda i pola žlice svinjske masti, koji mora biti prethodno otopljenu pomoću vodene kupelji. Ovu mješavinu treba da promijenimo u bocu i čuvati na hladnom. To za vas nije dovoljno za jedan put.

Još jedna hranljiva honey maska je izrađena od jedne žličice prirodnog pčelinjeg meda ili vosak i iste količine kakao maslaca. Ako nema kakao-ulja, možete koristiti jednu žlicu ili maslinovog ili ricinusovog, ili косточкового ulja. Na tu smjesu treba dodati jednu žličicu kamilice povrća, kao i vazelina.

Na vodenoj kupelji treba rastopiti med ili vosak, favorite dodajte u nju maslac, nakon ulja, vazelina, i tek na samom kraju — čaj od esencije. Sve sastojke treba izmiješati i poništenjem s vodene kupelji, bič pomoću žlice ili miksera. Tukli ovu mješavinu treba do tada, dok se u potpunosti ne ohladi. Ovu masku možete nanijeti na usne cijelu noć, i isprati samo ujutro.

Također će biti korisno namažite usne medom, a nakon pet-deset minuta помассировать spužve vrhovima prstiju, a nakon toga med treba isprati.

Hidratantna maska za usne

Također je učinkovito подействуют na vaše spužva hidratantne maske. Jedan od takvih maski proizveden na bazi jabuka. Jabuke treba naribati na samom novčanom kaznom većih, bez kore. Apple bi trebao biti slatko, morat ćete uzeti mali komad. Žličicu malić mase potrebno samljeti s softened maslacem u broju pola žličice. Pripremljenu masku treba nanijeti na usne i izdržati petnaest minuta. Možete koristiti umjesto jabuka i drugog voća, kao što su ogrozda, banana, lubenica, dinja, marelica i čak i repa.

Maska za usne kod kuće

Još jedna hidratantna maska za usne napravljen od kiselog vrhnja. Za njezinu pripremu vam je potrebno uzeti jednu žličicu kiselog vrhnja, nakon što treba dodati u nju i po dvije-tri kapi soka od limuna, kao i biljnog ulja. Ova maska se nanosi na usne debelim slojem i drži se za petnaest–dvadeset minuta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: