Maska za обветренной kože

Pri vjetrovitom vremenu i перепадах temperaturama koža lica postaje upaljene i suhe. I ove kože ne mogu prikriti ni puder, ni tonski sredstvo. Međutim, ovaj problem. Postoji nekoliko narodnih recepata.

•Умывайтесь настоями bilja, na primjer, kao što su lipa, kamilica i krvarenje iz nosa. Za pripremu takvih infuzija, potrebno je uzeti jednu žlicu suhe trave, skuhati ga i ostaviti u roku od dvadeset-trideset minuta, a zatim procijediti i умывайте ovim отваром lice.

•I ovaj problem se može nositi ulje jojobe. Košta samo nekoliko kapi ovog ulja, nanesite na lice, što je ona odmah će na njoj zaštitni film. Već nakon petnaest minuta možete nanositi kozmetike.

Također, može se s ovim problemom moći maska za lice, recept kojem ćemo s vama podijeliti.

Kako da napravim ovu masku vam trebati: žličica meda, tri-četiri centimetra banana, kao i jednu žlicu mlijeka i sira.

Zgnječiti bananu vilicom da dobijete homogenu kaše. Banana vašu kožu će biti ugodna i gorivo, i to je savršeno u kombinaciji s drugim proizvodima, kao i uljima, pa je često prisutna u hranjive maske.

Zatim разотрите sir i spojite ga s banana mase. Za masnu kožu treba uzeti više kiselog sira, a za kožu, koja je sklona suhoće, pogodan za više masni sir. Pažljivo izmiješati masu.

Влейте u nju mlijeko i miješati do homogene države.

Zatim dodajte u dobivenu masu med. Ako ste alergični na med, onda ga možete zamijeniti ulje jojobe ili kamilice.

Sve sastojke treba pažljivo promiješati. Ako maska je bila tekućina, možete je malo загустить zobeno brašno ili pire škrobom.

Ovu masku treba nanijeti na kožu lica za petnaest-dvadeset minuta, nakon čega ga treba isprati toplom vodom.

Napraviti ovu masku možete samo jednom ili dvaput tjedno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: