Maska za lice od škroba umjesto botoxa

Mnoge žene počinju u borbi protiv bora, kad su se već pojavljuju. Međutim, postoje mnogi lijekovi koji sprečavaju rana pojava bora. Jedno od njih je osnovna maska za lice od škroba. Osim toga, što je alat dostupan drugih, možete ga koristiti umjesto botoxa. Škrob – prirodna tvar, koja zateže kožu ne i gore botox, a ponekad i bolje. O tome svjedoče brojne pozitivne kritike.

Učinkovita maska za zatezanje lica

Škrob sadrži vitamine B1 i B2 korisne tvari, prehranjuju kožu (kalcij, kalij, klor). Osim toga protein koji se nalazi u крахмале, ima iscjeljenje i obnavlja djelovanje.

Za pripremu чудодейственной maske će trebati samo tri sastojka: 1 tbsp. l. kukuruzni škrob, vrhnje (pavlaku) i 5 tbsp. l. svježeg soka od mrkve.

Način pripreme maske.

Škrob je potrebno otopiti u pola čaše vode. Instant brašno sipati u posudu, dodajući 100 ml kipuće vode i kuhajte do gustoće na manjoj vatri. Nakon što se smjesa malo ohladi, sipati tamo mrkva sok i kiselo vrhnje, a zatim sve pažljivo promiješati.

Smjesu nanijeti na kožu lica (čišćenje) na pola sata, nakon čega se opere mlakom vodom. Nakon maske treba nanijeti hranjivu kremu.

Za put maska neće koristiti, jer ostatak je mješavina pohraniti u hladnjaku. Ovaj postupak se može raditi svaki dan. Maska blagotvorno utječe na kožu, bori se s tragovima umora, djeluje разглаживающе, čime se oduzimanjem fine bore. Na svoju akciju takav postupak podsjeća ботекс, a rezultat njegova djelovanja može se promatrati već odmah nakon prve primjene. Tako da ona može postati odličan čarobni štapić, kada se javlja iznenadni izlazak na svjetlo i treba sebe dovesti u red.

Kako postići učinak pomlađivanja je preporučljivo napraviti masaža i primijeniti naizmjence dvije maske sa škrobom i желатином. Zadnja maska pomaže u povećanju kolagena.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: