Maska za kosu od majoneze

Vrlo dobro utječe na kosu masku od majoneze, koji se sastoji od jaja u prahu i maslac. Oni, pak se hrane i jačaju kosu. To je pogodan za suhe i oštećene kose, oslabljene čestim окрашиваниями i завивками.

Hranjive maske za kosu od majoneze

Prva opcija. Potrebno je miješati 1 tsp. soka i bademovog ulja 3 žlice. l. majoneze. Maska se nanosi na masažnim pokretima u vlasište na mokru kosu i raspodjeljuje po cijeloj dužini. S maskom hodati 20 minuta, prikupljanje kosu u paketu. Takav postupak hrani, vlaži i daje kosi sjaj.

Maska za kosu od majoneze

Druga opcija: maska za napajanje, jačanje i rast kose. Morate miješati 3 žlice. l. majoneze 1 tsp. čičak ulje ulja. Masku držite na kosi 40 minuta. Zatim je potrebno nekoliko puta isperite kosu šamponom.

Izgrađujuće maske za kosu od majoneze

Jedna od opcija: miješati 4 žlice. l. Majoneze, 1 tsp. ulja jojobe i 5 kapi eteričnog ulja ružmarina. Nanijeti masku na 30 minuta na oštećene suhu kosu. Nakon korištenja takve maske kosa postaje эластичными i zdrava, kao i vraćaju ih oštećene.

Druga mogućnost: maska za jačanje, za oporavak i rast kose. Uzeti 3 žlice. l. majoneze, 5 kapi eteričnog ulja ruzmarina i mandarine. Nanijeti masku na korijen kose i po cijeloj dužini, ostavljajući na 40 minuta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: