Manikura plave boje

Plave boje različitih nijansi je vrlo popularan u ovoj sezoni na odjeću pa čak i u manikura. Tradicionalno, ova boja se smatra godišnje, jer je u ljetnim kolekcijama uvijek toliko plave boje, koja podsjeća na plavo nebo bez oblaka i morskih valova. Takva manikura savršeno će izgledati na pozadini vašeg štavljena koža i osvježiti vaš stil.

Crno-bijeli manikura

Plavo ili plavo ногтевое pokrivenost izgleda vrlo impresivno i sasvim небанально. To je odličan način da se eksperimentirati s bojom za one koji vole neutralne nijanse ili klasična je francuska manikura.

Svijetle fr

Ove sezone je tradicionalni fr ili čak «fr obrnuto prelazi iz нюдового skromni u jakoj kontrastne. Idealne su za stvaranje jakog i originalne manikura nijanse safir i akvamarin, koji savršeno nadopunjuju srebrne nijanse i nijanse ruža.

Омбре

I ove sezone vrlo bitno manikura u stilu омбре. Lijep prijelazi mogu подучиться od plavih nijansi, jer je njihova paleta boja je vrlo velika. Divno također će izgledati manikura омбре s uzorkom na краишке gljiva.

Nenametljiv uzoraka

Na plavom nokte savršeno će izgledati sve vrste starleta, горошинки, kao i elementi этностиля na morsku temu. Najbolje je pokriti svijetlo plavu ногтевую tanjur tamno plavim ili bijelim uzorcima. Vi ćete biti u mogućnosti napraviti sami uz pomoć posebnih matrica ili naljepnica za manikuru. Ako je ova manikura će vam se čini previše skroman, možete neke nokte pokriti posebnim lakom-глиттером.

Ljeto cvijeće ili parfem

Najoriginalnijih i zabavno će biti opcija manikura na temu vaših omiljenih parfema. Ako je vaš parfem plave boce, razmislite o tome kako možete ga pobijediti u svoj manikura. Obogatite svoj manikura elementima uređenja parfema, pri tome može koristiti lakove ostale boje, kao i блески i kristali.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: