Manikura pastelne nijanse

Trend ove sezone je manikura pastelnih nijansi. Danas ćemo vam predstaviti nekoliko zanimljivih ideja ovakvu manikuru.

Geometrijskih uzoraka

Ljeto geometrija u pastelnim bojama – najčešći manikura. Uostalom, svijetle geometrijskim uzorcima mnogima može činiti previše agresivni, a u pastelnim nijansama će izgleda dovoljno elegantno. Tako маникюром možete ići i na posao, pa čak i na plažu ili zabavu.

Trake

Horizontalna tanke trake, izgledaju vrlo impresivno, ali oni su prilično opasan i da će izgledati odlično samo na noktima, koje imaju savršen oblik izduženog ovalnog.

Zlato

Prekrasna kombinacija će biti mat lakovi boje s malim zlatnim prskotina. Da bi se postigao takav učinak sebe, treba koristiti kuglice ili foliju. Prvo pokriti svoje nokte lakom pastelni boje, a nakon toga — posebnim глиттером, u kojem su sadržane velike zlatne čestice. Takva manikura će odgovarati za posebne prigode.

Омбре

Danas manikuru s efektom омбре je jedan od najpopularnijih, ali i više svestran. Takva manikura će biti jednako izgledati odlično i na dugim i na kratkim noktima.

Cvijeće

Najbolji ispis za nježne roza, limuna, мятных ili фиалковых nijanse će postati upravo cvjetni print. Možete slikati svoje nokte sami ili koristiti posebne šablone ili naljepnice.

Biljni ornament

Odlična alternativa cvjetni узорам će biljnih uzoraka. Kovrčava tanke stabljike biljaka i iste tanke papirići mogu vizualno učiniti vaše nokte duže traje.

Srca

Svijetle pastelne pozadina je idealno za male roze ili crvenih srca, koje u ovom slučaju će izgledati posebno dirljiv. Kao osnova srcima najbolje odgovara boji ruža, rastopljenog mlijeka ili mliječne čokolade.

Čipka

Nježne slike koje oponašaju čipke, postat će najviše win-win opcija kako za odmor, tako i za svakodnevnu manikuru. Maštovite ukrase možete nacrtati na jednom ili dvije, tako i na svim svojim noktima. Sve će ovisiti samo od vašeg strpljenja i osobnim preferencijama.

Крапинки

Ako vam se sviđa haljina grašak, a zatim i manikura u speckles vam se sviđa previše. Ga možete napraviti vrlo jednostavno. Prvo pokriti svoje nokte пастельным bojom, nakon čega nanesite na njih točke pomoću čačkalice ili poseban uređaj, koji se zove «дотс».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: