Manikura na vodi

Manikura je sastavni dio imidža moderne žene. On je u stanju stvoriti kompletan imidž. Modna izmisliti nove originalne stilove manikura, stvoriti svoj jedinstveni dizajn. Ponekad se izlijeva u многочасовые složene procedure. Međutim, postoji način da se stvori jedinstveni manikura dovoljno brzo. Za to će vam trebati nešto sasvim običnog materijala.

Manikura na vodi u kućnim uvjetima

Manikura na vodi

Uprkos prividne složenosti, tehnika izrade noktiju na vodi je prilično jednostavan. To neće oduzeti puno vremena, ali će stvoriti jedinstven dizajn. Sve ovisi samo o vašoj mašti. Za ovu tehniku ne treba posebno složene manipulacije, tako da ga mogu učiniti čak i početnici.

Tehnika takvog noktiju je u tome, da se dosljedno na vodu nanosi lak za nokte, kako bi se stvara na površini boji film. Nokat je uronjen u vodu i izvukao iz nje već s нанесенным na njega izvorne slike.

Potrebni alati

Za izgradnju noktiju na vodi nije potrebno imati puno specijalnih alata. Stvar je smisliti neku shemu boja koje ćete koristiti. Ovdje su moguće živopisan i privlačan nijanse, kao i lagane slike. Ako ste obožavateljica stroge manikura, na taj način ćete biti u mogućnosti pokriti svoje nokte klasičan crno-bijeli izbor manikuru. Stvar je u manikura na vodi, onda, da je bio prisutan kontrast boja, jer to je glavna posebnost ove vrste manikuru.

Ako ste se odlučili na takav izgled noktiju, treba se sjetiti, da je lak za nokte je materijal vrlo specifičan i može se ponašati različito u različitim uvjetima. Osobito je važno ovdje temperatura vode, jer ona uglavnom utječe na stanje laka. Voda stalno treba biti cool. Osim toga, treba koristiti dovoljno duboku posudu, na primjer, čašu.

Osim toga, važno je ne odugovlačiti proces. Najviše vremena kod vas može oduzeti brisanje lak sa prstiju. Da biste to izbjegli, omotajte prst bilo kojim materijalom, ostavljajući otvoren samo nokat. Za to može ići i viski, ljepljiva traka ili neki drugi materijal.

U svakom slučaju, tekućina za skidanje laka još uvijek mora biti pri ruci kako bi ste se mogli odmah isprati pogreške manikuru.

Izravno za izradu uzorka potrebno je također čačkalica ili bilo koji drugi oštar predmet. Pa i ono što je najvažnije – nekoliko nijansi laka za nokte.

Upute za obavljanje

1.Za početak dodajte lak u čašu s vodom. To radimo uredno po jedne kapi. Kada se lak dobije ide u vodi, stvarajući тоненькую пленочку, капаем u sredinu lak druge nijanse i tako dalje, u zavisnosti od toga koliko boja želite koristiti. Kao rezultat ćete dobiti nešto nalik na cilj.

2.Zatim pomoću čačkalice stvaramo željeni uzorak, što smanjuje se na cilj. Nakon nekoliko manipulacije već će početi вырисовываться sastav. Potrebno je znati da зубочистку nakon svakog reza potrebno je očistiti od vode i laka.

3.Za svaki prst je potrebno stvoriti barijeru, zamotajte trakom ili drugim materijalom, ostavljajući otvoren samo nokat. To mora biti učinjeno brzo, da lak nije imao vremena da se osuši. Zatim uronite prst u vodu paralelno na površinu. Držati prst u vodu je potrebno dok ne dobijete uz njega ostatak filma. To možete učiniti i pomoću čačkalice. Kao rezultat tih manipulacija na vašem ногте će ostati jedinstveni i originalni uzorak.

4.I posljednji korak će uklanjanje barijera s prsta i užitak ovom prekrasnom маникюром.

Dizajn noktiju na vodi

Ono što je najvažnije, da je potrebno da u cilju stvaranja manikura na vodi, to je vaša mašta. Čačkalicom možete napraviti rezove u različitim smjerovima, stvarajući pri tom efekt mramora. Gotovo sve manipulacije budu stvaranja novog originalnog dizajna noktiju.

Manikura na vodi

Manikura na vodi

Manikura na vodi

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: