Make-up za bež haljini

Bež boja je klasična vremena. Kakav make-up je idealno za bež haljini?

Make-up za bež haljini

Klasični bež to je kombinacija bijele i smeđe, bijele, gdje, naravno više. Ako ranije, strogi dress code poslovnih sastanaka i svečanih mislio pod sobom, ili crni, ili bijeli. Sada možete eksperimentirati. Teško da postoji ženski ormar bez elemenata bež boje. Svojevrsni must have.

On će odgovarati i za sportske stilu, tako i za koktel varijanti, večernje odjeće i casual stil. Praktičnost ove boje je u tome, da na njemu možete pronaći razne nijanse gotovo svih boja. Počevši od nježno ružičaste do zasićenja, amber. To vrijedi i u odabiru šminke. Bež boja savršeno će se uklopiti vlasnicima, svijetle i tamne, i рыжих kose.

Šminka je izabrao strogo po boji kože, kose, ne treba zaboraviti fiziološke strukture lica. Odredite za sebe, hoće li je dnevni ili večernji make-up.

Klasična verzija za beja je zlatne boje. Jedini i glavni uvjet, da ga ne bi trebalo biti previše, inače ćete izgledati mnogo stariji. Sjajna sjene odaju bore na licu, naravno, ako ga u izobilju. Spoj zlato sa svim nijansama smeđe. Za dnevni make-up stane svijetle sjene, za večernji bogatije, tamne. Zlato ima nijanse od blijedo žute do brončanog. Ne zaboravite da prilikom korištenja ove boje će odgovarati olovka i maskara, smeđe boje. Jer crna je jednostavno «ubiti» zlatni i vaš pogled će vam se činiti teže. Pri odabiru zlatne make-up, ne bi jak naglasak na usnama. Neka na njih će se nježno pink ruž. To će dati prirodan izgled. Dozvoljeno je da ruž za usne je imala malo sjaja. Potpuno odgovara tko smeđe oči i tamne boje kože. Samo olovka i svijetle usne, također, dobro će izgledati na брюнетках.

Pri odabiru plavih nijansi, treba znati da ga ne bi trebalo biti puno. Bolje, ako se primjenjuju svijetle nijanse pastelnih boja. Možete također koristiti рассыпчатые sjene. Olovka za oči plave boje vrlo lijepo će izgledati na zabavi u stilu 80-h. Ne nanesite puno maskare, maskare odgovarati klasične crne boje. Za usne odaberite najbolje bezbojni sjaj ili blijedo-ružičasti ruž.

Blondes je potrebno učiniti više svijetle šminka, jer on označava lice protiv svetle slike. Im dobro odgovara magenta, ne samo u nijansama plave i ljubičaste. Učinite više naglaska na скулах i usnama. Ako ipak želite li istaknuti oči, nacrtajte ne previše široke strelice. Samo da bi naglasiti oblik oka. Također im stane sve nijanse smeđe, također s naglaskom na usnama.

Zelena boja odgovara svim stereotipa, počevši od plavuše i završava брюнетками. Bež boja, jedan od rijetkih koji je u kombinaciji sa zelenim. Maskara preporučuje smeđe boje. Budući da je crna, možda će izgledati malo provokativno. To je boja svježine. Stoga treba hladu sjene glatke prijelaze. Zelena sjena, učinit će vaš pogled кокетливым.

Sve nijanse кокетливого ružičaste boje, idealne vlasnicima fer kože. Ne koristite puno ružičaste. U suprotnom ćete sliku заплаканной, nekoliko noći nije spavala lica. Ipak, on se više ide prema mladoj dobi. Roza boja mora svježe šminka. I, ako vam se nijansa ruža za usne boje fuksije, onda je bolje za večernji make-up.

Klasični diskretan bež ili svijetlo smeđe boje idealne su za pregovore, poslovnih sastanaka tijekom ručka. Boja ove šminke univerzalni. Ali sa smeđim sjene, koristi se strogo je smeđa maskara i olovka. Boja usana ne treba prevladati: pogodna je bezbojan sjaj ili je proziran pink ruž. Make-up s takvim boja, ima još jedno ime, nude.

Osnovno pravilo za odabir make-up ispod bež ormar, odjeću mora biti glavna osnova načina, a šminka izdvojiti crte lica. Sjaj mora biti manji, inače sve će slika izgledati vulgarno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: