Make-up u stilu Twiggy

To se dogodilo u Londonu. Родившуюся djevojčicu nazvali Leslie. Kad je Leslie Hornby je završila srednju školu, upisala raditi kod frizera. I evo, ova mršava djevojka postala supermodel. Do svoje karijere, ona je imala nadimak » stoke «, na engleskom jeziku, to je štap. Ali njegov producent je rekao da to ne štap, nego krhka grančica. Na engleskom to zvuči kao » твиг «. I tako je nastao svjetski poznati stil, koji je dobio naziv Twiggy.

Da je promijenio ovaj stil

Prirodnost, evo što je postalo moderno umjesto debelog sloja šminke. Dječji ten postao je nezaobilazna. Koristeći trikove make-up djevojka povećavaju oči. Na taj način pokušali stvoriti dojam da je pred vama dijete. Umjesto tradicionalnog ruž za usne počeli koristiti prozirni sjaj za usne. Leslie Hornby upravo tako i izgledao. Sve osvojila njezina mršava figura i pogled njezinih očiju, koje se činilo vrlo velike.

Make-up u stilu Twiggy

Kako pravilno nanijeti make-up u stilu Twiggy

1. Prije svega, potrebno je učiniti румянами i obrva.

Čak i prirodnu boju kože obavezno. Za ovaj, dobro je pogodna za transparentno тональное sredstvo. To će naglasiti vaše скуловую šupljine. A evo obrve jako odaju ne treba. Uz dobru oblik vaših obrva, dovoljno ih četkica ispravno. Za to se mora uzeti staru četkicu za zube, pre почистив, ili kupiti originalne četkicu za obrve. Lako kretanje причесывают dlačice obrva protiv liniju rasta. A onda češalj kreće u suprotnom smjeru. Popuniti neke praznine u liniji vaše obrve će sjene. Što je najvažnije, da su odgovarajuće boje.

2. Sjene, to je vrlo važno.

Oči u čarobnom stilu Twiggy bi trebao izgledati odlično. Tome mogu doprinijeti mat nijansu tamnije nijanse. Smeđe, plave, zelene i grafit, evo koje boje sjene treba odabrati. Dalje treba прорисовать nabor između nepokretne i pokretne stoljećima. Hladu nije potrebno. Na vaše uživo kapka treba primijeniti sjene u svjetliju nijansu. Najbolje su zelene, plave ili tjelesne sjene. Na nepomičnu kapka i uzrokuju tamne sjene i nježno proizvode растушевывание.

Dalje, potrebno je nacrtati strelicu. To se mora učiniti oprezno. Strelice moraju biti široka, a njihov nijansu svjetliju nego u nabor svoje stoljeća. Vaše donjeg kapka treba naglasiti primjenom bijelo кайяло. I onda oči zaista će izgledati nevjerojatno veliki.

3. Nanesite sjaj na usne.

Usne moraju ostati gotovo nisu obojane. Može samo malo da ih naglasiti olovkom. Pri tome je boja mora biti isto kao i vaše usne. Takva akcija daje usnama volumen. Kontura usana treba malo растушевать. Koža usana mora imati nakon toga lagana nijansa. A onda slijedi nanesite blijedo roza, nježno breskve ili bezbojni sjaj.

4. Прорисовать vaše trepavice.

Treba ih učiniti debela i pahuljasto. Prvo malo подкрасьте trepavice. Zatim nanesite malo u prahu. A zatim nanesite još malo maskare. To isto treba učiniti i s donjih trepavice. A još, zalijepiti ih pincetom, na 2 ili 3 stvari.

Sada je sve gotovo. Kao što vidite, ne šminka na tako popularnom stilu uopće nije teško. Vaši nevjerojatno ogromne oči će osvojiti muška srca. A vaše prijateljice će vam se diviti i sigurno će se od vas tražiti da vam kažem kako ste postigli takav prekrasan i moderan izgled.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: