Make-up pod naočale

U naše vrijeme bodovi predmet ismijavanja pretvorio u pravi modni dodatak. Danas ćemo razgovarati s vama o tome kako bi trebao biti make-up pod naočale za dalekovidnost, kratkovidnost, kao i pod naočale za ljepotu.

Make-up pod naočale

Bodovi se mogu zamijeniti šminku?

Neke djevojke, koje stalno nose naočale, šminka jednostavno ignoriraju. Oni vjeruju da je ispod zaštitne naočale ne će se vidjeti koliko je majstorski izvučeni strelice, a šminka smokey айз općenito će izgledati apsurdno. Naravno, naočale mogu popraviti situaciju kada je vaš odraz u ogledalu vas ne svidi, a vremena da se to ispravi nema. U takvim slučajevima najbolje je koristiti crni ili черепаховую frame. Međutim, to ne mora postati pravilo. Make-up pod naočale ne trebaju. Međutim, to ne mora kontrast s bojom rimless vaših bodova.

Odabrane boje

Ako okvira svojih naočala nalazi se u hladne boje, trebate učiniti make-up siva, srebrno, сиреневых ili дымчато-ružičastim bojama. A ako okvira smeđe ili mimoza, više će odgovarati tople nijanse u make-up, kao što su roze, breskve, ili trava-zelena. A gle, ako okvira svojih naočala crne boje, možete smjelo eksperimentirati s bojama. Za svijetle boje svoje rimless podršku, za vas je u svoj make-up dodavanje nekoliko poteza iste boje. To može biti olovka za oči u boji maskare ili čak i lak za nokte. Tako se vaš način steći integritet. Plavi okvir će se kombinirati šminka sive, plave ili ljubičaste boje. S ljubičastim ili zelenim kadriranja – zelene, plave ili boje morskog vala. A od crvenkasto – smeđa, сливовые ili zlatne. Kako bi se usredotočiti na ivicom, nijansu nanesite na unutarnji kutovi očiju, a kontura dobro nacrtajte olovkom, pažljivo растушевывая.

Prave naglaske

Naočale za kratkovidnost vizualno smanjuju oči, tako da treba staviti naglasak upravo na oči. Svjetlije nijanse sjenila treba nanijeti na unutarnji kut oka, a tamniju na vanjski. Također možete slikati dovoljno strelice, a također se koristi volumetrijske maskara.

Naočale za dalekovidost oči, naprotiv, povećavaju oči, tako da je za vas idealan izbor će smokey make-up айз, u kojem mora biti naglašena unutrašnje konture trepavica.

Pravi izbor rimless

Kao što kaže Sophie Loren, frame, nakit i frizuru koju ćete primijetiti na prvom mjestu. Glumica i sama nosi naočale već vrlo davno, ona se čak i posebno je razvio dizajn rimless za naočale s okruglim velikim staklima. Međutim, prije nego što ćete svoju frame, morat će ponovno mjeriti oko pet stotina mogućnosti. Vizažisti savjetuju pokupiti frame, na vrhu koje bi bilo na razini očiju ili neznatno ispod. Uostalom, ako obrve sakriti pod frame, oči će izgledati manje, a kao затененными.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: