Make-up pod crvena haljina

Ako ste ljubitelj uvijek izgledati vedro, onda u svom ormaru zasigurno može zadovoljiti crvena haljina. To je odlična boja haljine, on je pogodan za jake i neovisne žene. Pri tom jakoj boji оттенке u odjeću je potrebno da se prave naglaske u make-up lica.

Inače može izgledati nije baš privlačno. Uostalom, ako akcentima stoje i na odjeći, i na usnama, a na novu frizuru, onda cijelu sliku исказится i spojit će se.

Stoga, prije nego što obući crvenu haljinu, morate uzeti u obzir u cjelini svoj make-up. I odaju u njemu samo jedan element – to je ili usne ili oči.

Jedna od opcija za šminkanje pod crvena haljina će izgledati otprilike ovako: upečatljiv crveni ruž, oči lagan растушеванная olovka je crne boje i malo maskare. Druga mogućnost je isticanje očiju, za to možete koristiti tehniku smokey-айз u crnim ili smeđim tonovima.

Za usne valja koristiti prirodne nijanse ruža za usne. Također i u prvoj, i u drugoj varijanti koža mora biti savršen, bez ikakvih osipa. Za to koristite tonski krema, odgovarajući ton vaše kože.

Izbor fotografija: make-up pod crvena haljina

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: