Make-up očiju za visi doba: foto

Pojam savršenog make up ili izvodi na visokoj razini sastoji se u prikrivajući nedostatke i naglasiti zasluge lica. Da bi se postigao takav rezultat, potrebno je ne samo da koriste kvalitetnu kozmetiku, ali ispravnu tehniku i tehnike primjene s obzirom na karakteristike eksterijera.

Make-up očiju je temelj svih načina, međutim, postoje neke značajke očiju нависшее kapka, koje mogu dovesti do neželjenih efekta. Нависшее kapka – to je kada je pomični dio stoljeća nalazi se paul nepokretnim i zatvara dio. Pri tom pogled izgleda umorno, a sjene se uopće ne vidi. I sve je isto kao kapaka nije izgovor da padne u očaj. «Moderan» govori o značajkama make-up očiju za visi doba.

Kako bi make-up očiju za visi doba

Make-up očiju za visi doba treba početi s odabirom sjene koje je bolje odabrati samo mat nijanse. S obzirom da u visi stoljeća pogled izgleda umorno, na kapku primjenjivati svijetle sjene, a unutarnji kutovi očiju высветлить.

Da sjene ne gura i наносились točno, prvo valja staviti na kapke koristeći veliki mekani kist osnovu svijetlo bež ili boja bjelokosti. Nakon nanošenja osnove sjene tamne nijanse ili olovkom potrebno je ocrtati linije trepavica i растушевать. Zatim se primjenjuju sjene mat nijanse u dijelu koji skrivene gornje nepokretna stoljeća. Sjena treba растушевать, stvarajući gladak prijelaz između osnovnim bojama i подбровной lukom.

Ako dodate malo sedef ispod obrva, to će naglasak visi doba. Međutim, ne zaboravite da je biser ne valja nanositi na припухшее kapka, jer on će stvoriti efekt i bez toga surround oči.

Sjene osnovne nijanse treba primijeniti na donjem kapku i растушевать, povezivanje s vanjskim kutovima očiju. Liniju trepavica na velikom pomičnom stoljeću treba izdvojiti olovkom i растушевать, nakon čega nanesite maskaru i izdati obrve.

Navečer make-up očiju za visi doba

Make-up očiju za visi doba karakterističan za žene u dobi, međutim, s takvim problemima suočavaju se i mlade djevojke. Pa ipak, čak i ovaj problem se može riješiti, pogotovo ako će svečani događaj. Navečer make-up za visi doba sličan u tehnici crtanja na svakodnevni make-up, ali se razlikuje tekstura i nijansa sjenila.

Ako je potrebno, pripremite obrve – ukloniti dlačice sa svojim dnu. Tako su vizualno će porasti.

Da bi večer make-up za visi doba isplati iskoristiti sjenama tri nijanse svjetliju, na primjer, bijela ili slonove kosti, middleware boje i tamne. Prvo se nanosi na podlogu ispod šminke, a zatim na liniju trepavica i ispod obrva, svijetle sjene. Srednji ton koriste za valjanje stoljeća. Tamne sjene se nanosi na sredinu tog istog stoljeća do vanjskog kuta oka. U večernjim satima šminke sjene tamne nijanse boja se nanosi na donji kapak i gore, da se skriva нависшее kapka. Dati izraz pogleda, preporučljivo je uzeti liniju samo gornje trepavice.

Tamne sjene, koje moraju biti dobra gustoće, treba izabran boja očiju. Osim toga, izvodeći navečer make-up, preporučljivo je ne pretjerati s duge i guste trepavice, kao i teške iznad trepavica može uništiti cijeli efekt.

Dnevna šminka za visi doba

Dnevna šminka za visi doba čine s lakšim sjenama, koje su vizualno ukloniti umor s očiju. Tako, na cijelu površinu stoljeća morati primijeniti osnovne sjene i mat pastelnim tonovima. Unutarnji kut oka treba высветлить svijetlim sjenama, a vanjski očni kapak slikati više tamne sjene. Na taj način se postiže gladak prijelaz iz tamne nijanse do tamno. Sjene tamne boje nanose malo iznad valjanje stoljeća, što će sakriti nedostatke.

Pomoću olovke možete držati liniju gornjih trepavica. U make-up za visi doba preporuča se korištenje glatke prijelaze, pjesnik trebao odustati olovka za oči i strijelac. Donji kapak poželjno je boje tamne boje, povezivanje s vanjskim kutak gornjeg kapka.

Dnevna šminka ne daje vrlo živopisno oslikane trepavice, ali pri tome upletena s posebnim щипчиков. Donje trepavice ne boje. Preporučuje se koristiti maskara sa efektom ekstenzije.

Korak po korak šminka za нависшего stoljeća

Make-up očiju za visi doba može učiniti ne samo bilo koji profesionalni vizažist, ali i vi sami, ako ćete slijediti upute i upute.

Prva stvar. Prvo je potrebno nanijeti podlogu ispod šminke, zatim na sve kapka svijetle sjene.

Druga. Pomoću tanke mekom četkom treba nacrtati rubu stoljeća, stvarajući vizualno njegov mobilni dio na nepokretnim.

Treće. Pomoću sjene osnovne boje, koji će biti na nekoliko tonova svjetlije glavni napraviti prijelaz iz osnovne boje na подбровной dijelu. Na dio kapka, ispod obrva treba primijeniti svjetlo ton (dozvoljeno malo sedef), a zatim sve uživo kapka upali sjene mat svijetle boje.

Četvrto. Na donjem kapku uzrokuje tamne sjene i povezuje sa gornje stoljeća.

Peti. Završetak šminke – dodiruje trepavica i izgled obrva.

Нависшие kapke – problem s kojim se mogu nositi uz vješti pristupu – pravilnom odabiru palete sjenila i mogućnosti prekrivanja šminke. Pa čak i očima s нависшими stoljećima može pružiti izražajno, šarmantan i lijep pogled.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: