Make-up bez maskare

Svaka djevojka želi izgledati privlačno. Naglasiti prirodne ljepote i istovremeno sakriti nedostatke pomaže dekorativna kozmetika. Kako bi se postigao maksimalni učinak, razumljivo dekorativne kozmetike treba koristiti pravilno.

Uz pravilno naznačenu šminke možete ne samo da će promijeniti boju lica, dati zdraviji izgled kože, prikriti sitne nedostatke, ali i vizualno promijeniti oblik nosa i oval lica. Sve nepravilnosti kože i site lica, koje treba mijenjati u tom slučaju замазываются ton krema na ton tamnije, a nos i usne ostavljaju na ton svjetlije. Na primjer, ako затонировать tamnije krila nosa, nos će se naći više od ravnu i plemenit oblik.

Make-up bez maskare

I ni za koga nije tajna da se uz pomoć tonsko krema može prikriti tamne krugove ispod očiju i male bore. Румана mekim toplim tonovima nanosi na jagodice za promjene ili poboljšanja boje lica. Treba imati na umu da je po svim pravilima bi šminke tonski krema se nanosi puder. To će vam pomoći učvrstiti šminka i zaštititi ga od okoline.

Za oči i obrve tu je bogata paleta nijansi sjenila, olovke i maskare. Svaka djevojka može lako pokupiti njezin stil je ono što joj je potrebno. Ali postoje situacije kada je upotreba svijetle šminka i maskara sa bilo kojeg razloga nemoguće. Na primjer to može biti posao, da ne dopušta korištenje svijetle šminka ili alergijske reakcije na maskara. U takvim slučajevima važno je prirodni make-up meke tonove, pozvan je naglasiti prirodnu ljepotu, bez upotrebe maskare i svijetle vrištanje nijanse.

Make-up bez maskare

Maskara čini pogled izražajnije, naglašava ljepotu i oblik očiju. Zamijeniti njegov učinak će olovka za oči. Obično se odluče smeđa ili crna boja olovke, ovisno o tome što je bliže vašem prirodnom nijansi. Im donose očiju i sjene četkom.

Поразительного učinak može se postići koristeći strelice na dnu trepavica. S takvim make-up za usne idealan pink ruž. Još više dobar izbor za naglasiti oči je korištenje crne olovke za donjeg kapka. Donji kapak suptilno doveli crnom olovkom za oči, a na gornji kapak preklapaju smeđe sjenilo. Na ovaj način je impresivno će naglasiti vaše trepavice.

Make-up bez maskare i olovke također moguće uz pravilno korištenje sjene. Kako istaknuti oči koriste sive nijanse sjenila za oči. Na vanjskoj strani stoljeća koriste tamnije boje su sive, a na unutarnjem kutu oka i na zadnjem stoljeću u ovom slučaju se koristi više od svijetle boje. To čini pogled otvoren i izražajan. Za obrve u ovom slučaju također se koristi olovku u ton boje kose. Usne оттеняются svijetlo smeđi ruž. Za любительниц više jarkih boja odgovarala takva opcija. Sjene emerald boje, postavljena iznad gornje linije trepavica savršeno u kombinaciji sa šarenim ruž crvene boje.

Svaka djevojka mora biti u stanju pravilno primijeniti šminka i uživati u dekorativne kozmetike. Uz pravilno šminkanje možete stvoriti svoj jedinstveni način, naglasiti ne samo svoje vrline, ali i svoje raspoloženje. Pravo šminka skriva neke male nedostatke fizičkog izgleda, a time i poboljšava vaše raspoloženje i samopouzdanje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: