Make-up anime

Svaka djevojka želi izgledati kao princeza. Tako je bilo uvijek, a nakon što se pojavio japanska anime, u kojima likovi imaju lutkarske izgledom sa velikim izražajne oči, počeo je pravi bum, koji je prerastao u modni trend u make-up i odjeću.

Što je make-up anime?

Make-up anime

Prije nego što se odlučite napraviti sami make-up u stilu japanskih crtića, treba uzeti u obzir da je on iz sebe predstavlja. Prije svega, anime stil – to je naglasiti azijski stil. Ako imate ne раскосые oči, trebat će vam, uz pomoć kozmetičke olovke i sjenila im daju željeni oblik. Međutim, nije dovoljno samo stvoriti velike раскосые oči, potrebno duge i mekane trepavice, kao i iznenađenje podigao obrve. Osim toga, potrebno je nanijeti nježna roza ton na kožu lica i napraviti male bucmaste spužve, oslikane ružičasti ruž.

Ono što je potrebno za stvaranje make-up anime?

•Crna kozmetički olovka ili crna olovka

•Bijela kozmetički olovka ili bijele sjene, za stvaranje efekta široko otvorenih očiju

•Paleta sjenila

•Nadzemni trepavice

•Bulk black maskara

•Pink ruž

•Ton osnova, prah svijetlo i brončanog nijanse

•Korektor i консиллер, pomoću kojih će morati da prikrije nedostatke kože

•Set za obrve

•Kistovi za šminkanje

Faze izrade make-up anime

1.Ton. Počinjemo make-up s toga, da utječemo na besprijekoran ton. Za to je potrebno operite i smočiti kožu. Utječemo na kožu консиллер, posebna kozmetičko sredstvo za izravnavanje kože. Nakon toga маскируем krugove ispod očiju i utječemo na osnovu. Ton osnove potrebno je odabrati malo svjetlije od svoje prirodne boje kože. Nakon toga припудриваем lice. Sloj u prahu mora biti dovoljno gusta, uostalom, o prirodnosti u tom make-up ne radi. Potrebno je stvoriti lutkarski lice.

2.Istaknuti jagodice. Sljedeći korak će biti formiranje fine crte lica. Za to je potrebno uzeti u prahu brončanog nijanse. Od uha do centra škola sa četkom utječemo prahu i растушевываем. Da bi se smanjila nos, isti šećer i utječemo na krila nosa.

3.Stvaramo obrve. Olovkom crtajući liniju obrva, malo приподнимая ga. Nije nužno da se diskretno прорисовать svaki волосинку, obrve možete nacrtati.

4.Sjenilo. Na gornji kapak utječemo sjene svijetle nijanse i растушевываем. Na donjem kapku utječemo bijele sjene ili slikati ih bijelom olovkom. Ovaj trik će vizualno povećati oči.

5.Olovka za oči. Ovaj korak je složen i odgovoran. Ako ste u svakodnevnom make-up koristite kozmetičke olovke, koristite ga, ako vam je draže tekuće sjenilo – možete koristiti i olovka. Lutkarske oči su stvorene pomoću sljedećih mjera: kontura na zadnjem stoljeću radimo jasno duž linije rasta trepavica, a na donjem je nešto niža. Ova tehnika će vam pomoći stvoriti ogromne dna oči. Spojiti gornju i donju liniju potrebno za konture očiju, vezom, koja podsjeća na rep guta.

6.Оттеняем oči. Tamne sjene оттеняем zemljište kože iznad pokretne stoljeća. Liniju smo do mosta.

7.Bojanje trepavica. Ako niste sretan обладательницей dugi krzneni trepavica, trebate koristiti iznad trepavica.

8.Boje usana. Završni dodir – to je izrada lutaka spužve. U anime make-up usne moraju biti neprirodno malom. Da biste stvorili takav učinak, прорабатываем svoje usne ton krema, a središnji dio прокрашиваем ružičasti ruž. Na taj način ćete dobiti male lutkarske spužve.

Za završetak lutkarsko stil vam je potrebno učiniti odgovarajuću frizuru. Za anime odlikuje glatka bujne frizure. Poravnati kosu možete uz pomoć posebnog утюжка, a volumen se pridaje uz pomoć laka za kosu jake fiksacije. Kosa mora biti svijetle boje, posebno popularne jarke kisele nijanse – plava, crvena ili malina. Međutim, nisu smjeli obojili kosu, dovoljno da živim pojedinačne vlasi.

Make-up anime

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: