Magnetni lak za nokte

Magnetni lak za nokte

Po prvi put u prodaji takav magnetski lak pojavio se još 2011. godine, i od tada je vrlo popularan. U sastav laka dolaze sitne metalne čestice. Zato je on, kao i samo поднесешь na njega magnet, počinje se pretvoriti u zanimljiv uzorak. Ovaj uzorak ovisi o tome kakav magnet ste odabrali. Magnet treba držati oko vašeg nokta, jer utječe na jasnoću slike. Takav uzorak možete ukrasiti šljokicama. Zbog svoje guste konzistencije, ovaj lak se nanosi u jednom sloju. On je brzo suši, što uvelike ubrzava cijeli proces njegove primene. Upravo zbog činjenice da je ovaj postupak brzo i omogućuje vam da dobijete zanimljiv rezultat, magnetic lak potražnje od strane mnogih žena.

Magnetni lak za nokte

U naše vrijeme postoji nekoliko vrsta magneta koji se mogu kupiti čak i odvojeno od lakova. Kupujte odmah nekoliko takvih magneta, jer oni imaju tendenciju da se isprazniti. Naravno, nakon nekog vremena oni se vraćaju, ali zašto riskirati? Ali ako takav magnet zagrijava, on može izgubiti svoja svojstva zauvijek. Stoga ih treba držati odvojeno.

Magnetni lak za nokte

Prednosti magnetnog laka

Najvažnija prednost je laka je u mogućnosti napraviti takav moderan i neobičan manikura kod kuće sami. Pri tome sve okolne će misliti da ste posjetili salon za uljepšavanje.

Još jedan plus će biti ono što ćete znatno uštedjeti novac. Uostalom, ako ste stvarno radili manikura u salonu, vi ste platili b za njega puno više.

Magnetni lak ima još jedna neupitna prednost – ljekovita svojstva, koje će vam pomoći za jačanje noktiju.

Magnetni lak za nokte

Nedostaci magnetskog laka

Glavni nedostatak ovog laka je njegova cijena koja je znatno iznad vrijednosti slične lakove, ali bez magneta. Međutim, cijena magnetskog laka opravdana, jer je njegov sastav bitno se razlikuje od uobičajenog.

Još jedan nedostatak magnetskog laka je relativno mali izbor boja. I tu nije stvar u tome da je paleta boja kao boja небогата, samo svi oni imaju obavezno metalni sjaj, bez kojih je magnetski učinak će biti nemoguće.

Magnetni lak za nokte

Tajne magnetskog laka

Magnet u takvim лаках je univerzalna, tako da nije nužno kupiti svaki put s lakom.

Običan магнитик prugama će vam pomoći stvoriti veliki broj različitih crteža, ovisno o tome kako ste ga na nokte i postavite.

Nanose na ногтевую tanjur magnetni lak, zaštitna sredstva i bolje ne koristiti, jer oni mogu zamagliti sliku.

Magnetni lak za nokte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: