Lunar manikura: kako napraviti foto

Svake godine sve veću popularnost stječe oslikane po ногтям ili Nail Art. Godišnje moda diktira svoje uvjete čak i u ovoj vrsti umjetnosti. Dakle, novost – lunar manikura, samo podsjetnik stilu 20-ih godina. Dokaz za to je pjevačica диты Pozadina Thies, manikura kojoj i tu je mjesečina.

Takva slika je sasvim realno napraviti sami kod kuće. Da biste postigli željeni efekt, potrebno je uzeti dva lakova različitih boja i pruge za manikuru.

Kako napraviti lunar manikura

Prvo, za početak, treba dobro oprati ruke i masti kožu. Nokte je potrebno obraditi sredstvom koje sadrži alkohol. Zatim izvršiti sve savjete što trebate, ne dodiruju ploče noktiju.

Drugo, zgodan način za vas da treba gurnuti kosu i nanesite osnovni premaz za nokte.

Treće, na gornji dio nokta potrebno je nanijeti svijetao i lak, i uz pomoć štapića napravite polukrug. Zatim pričekajte da se lak osuši.

Četvrto, na непокрытую dio nokta je potrebno da se nanese tamna lak. Trake za manikuru možete koristiti ako se ne radi ravnomjerno nanesite lak (prešano na gornji dio tamne boje).

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: