Ljepote-trend: trepavice Twiggy

Kako moderne žene, koji je zaboravio tko je Twiggy, mi smo sretni da podsjetimo. To je model, pjevačica i glumica dalekih šezdesetih Leslie Hornby, alias kojoj Twiggy. Twiggy je prevedena kao тоненький i krhke. Kod Leslie pamti ne samo tanka figura. Djevojka je još poznat ističe izgledom. A duge trepavice babes uvijek su u središtu pažnje. Oni su uvijek bili vrlo živo накрашены maskara. Iako накрашены, tako da se stvara dojam da je nekoliko trepavica Leslie slijepljena u jedan veći. To čini na način slatka lutka. Može biti za nekoga postati otkriće, ali kao склеились trepavice sada vrlo moderan.

Šminka za oči

Čineći svoj besprijekoran make up, zapamtite jednu važnu stvar. Ako odaberete oči, usne moraju biti накрашены više blijedo bojama ruža za usne. Stavljajući naglasak na usne, šminke oko očiju mora biti manje naglašen.

Make-up u stilu Leslie Hornby stavlja naglasak na oči. Odnosno za usne treba koristiti ruž blijedo-ružičaste nijanse ili sjaj.

Ne manje važno će vaše lice u cjelini. Ton osoba jednostavno mora biti ujednačen.

U stilu Leslie nanositi na oči ne previše velik broj sjene. Sjene trebaju biti tamne boje, što je još više osigurat će upravo oči i trepavice Twiggy. Usput donje trepavice mora dobro slikati.

Kako postići željeni efekat?

Za maksimalni učinak umjetnih trepavica Twiggy možete držati trepavice grozdovima. Iako lijepite umjetni pramenova umjetnih trepavica i na gornji i na donji kapak. Da se trepavice dobro склеились, ne koristite расчесочки za trepavice. Maskara treba primijeniti veliki broj.

Da bi trepavice склеивались, olovo četkom do unutarnjeg kuta oka, tj. красьте trepavice protiv njihovog prirodnog rasta. Ne zaboravite подкручивать maskare na vrhovima trepavica. Ako imate uvijač za kosu trepavica možete ih koristiti.

Također može biti lijepe trepavice pinceta, dok se maskara još uvijek mokra. Osim toga za tematskih večeri uzmi na napomenu da je Twiggy donje trepavice često samo crtala olovkom na koži.

Kao što vidite postati куколкой Twiggy nije tako teško.

Šminka ispod trepavica Twiggy

Usput, takav način bojanje trepavica kao Twiggy, koriste moderne modne Kuće za svoje modne povorka. Samo maskara, blijede usne i malo sjene. I usput, izgleda zanimljivo crna točka ispod donje vijeka, kao na slici ispod.

U Твиги obrve prilično uzak. Ali dodavanjem do trepavica Twiggy široke obrve, dobivamo vrlo neobičan, ali moderan stil. Ako nemate vrlo lijepa brada, možete dopuniti trepavice Twiggy i široke obrve crnim strelicama. U tom slučaju gornji dio lica će cijeli naglasak na sebe, a ne možete doživjeti za nedostatke dnu.

Pa, za najhrabrije mi smo odabrali fotografije, gdje trepavice Твиггги nadopuniti дымчатым make-up i mačka neko strelicama.

Svijetle i privlačan izgledaju ispod trepavica Twiggy je bijele strelice-linijski brodovi. Takav make-up očiju pogodna je za toplijih proljetnih i ljetnih dana. I za toplog vremena na kapku može se nanijeti sjene bronzane boje.

U principu, ako je vaša maskara trepavice međusobno povezuje, to ne znači da je ona loša, некачественная. Ako je ona odlično drži na ресницах, ima četkicu, koja se savršeno подкручивает i прорисовывает trepavice, a boja vašeg maskare glatka i ona je do kraja dana nije tuširala, onda je sasvim moguće da je proizvođač posebno koncipiran kao maskara za šminkanje u stilu Twiggy.

Ali, što trepavice u stilu Twiggy, ne zaboravite naglasiti vaš stil odjeće, pribora i kosom. Sve bi trebalo izgledati savršeno. I tako su trepavice Twiggy dovoljno svijetle, onda bolje kao odjeću odabrati više umjerene varijante. Iznimka je navečer make-up. Ovdje se može dodati dobro прокрашенные trepavice čak маникюром tamne boje.

Pa, teoriju proučavali, nudimo praksi i pokazati nam što imate.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: