Lijepa kratka kosa

Lijepa žena, a — što je to? Vjerojatno svatko ima svoju ideju o ženskoj ljepoti, ali njegovana kosa, složeni u praktičnu frizuru, — nezaobilazan dio slike ljepote. Izgled kose, stil frizure igraju najvažniju ulogu u stvaranju imidža, a kao što je svima poznato, «susret na odjeću». Jedinstvenost i eleganciju žene, bez sumnje, daje lijepu frizuru, i nije nužno da se kosa su duge. Donosimo vam kolekciju fotografija na temu prekrasne kratke kose.

Skovao je početkom DVADESETOG stoljeća stil «uniseks» dozvoljeno ženama da nose kratke frizure, koje nisu izgubili svoju popularnost i danas. Iako kratka kosa — tradicionalna osobina muškog stila, moderni čarobnjak frizerskom umjetnosti nude se razne vrste kratke ženske frizure koje izgledaju vrlo ženstveno, elegantno i dirljiv. U isto vrijeme stvaraju i dovoljno ekstravagantne frizure, odmah privlače pažnju.

Trend sezone 2015 — nered спутанных kose, u kojem za нарочитой nemara угадывается stil i neke elegancije. Frizura, kao da je растрепанная vjetar, stvara osjećaj slobode, prostranosti i leta. Бунтарский duh doba hipija u kombinaciji s романтичностью biljni i životinjski svijet. Свободолюбие žene, njezinu neovisnost od koga god da je, negiranje propisanih pravila — to je ono što prenosi drugima takve lijepe kratke kose.

Međutim, bilo bi pogrešno reći da je kratka kosa kod žena u 2015 — to je apsolutni izazov. Kratka kosa u frizurama klasičnog oblika danas nije izgubio svoju važnost, na kraju, klasika je uvijek moderan i lijep. Tim više što su u naše vrijeme nije uvijek mudro šok okolnih sjaj obojene pramenove ili uzrokuje eksplozije u tvornici tjestenine».

Poslovne pitanja rješavaju više produktivno, ako se sugovornici ne vide jedni druge kao slike u modernoj povijesti. Jarke nijanse i bizarne oblike frizura za stolom poslovnih pregovora zagubili, kao i klupski haljina.

Stoga upoznati s najviše živopisan i relevantni kosom 2015, odaberite najviše trendy frizure za kratku kosu. Da je bilo loše — klasične ili avangarda, vi odlučite. Eksperiment! Najvažnije je ne zaboraviti da je promjena načina može dovesti do promjene u životu.

U nastavku u foto-galeriji možete vidjeti prekrasne kratke kose :

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: