Леопардовый manikura

Леопардовый manikura

Kvalitetan manikura je vrlo važan za svaku ženu, bez njega nemoguće zamisliti olovke fer spola. Međutim, malo tko je ograničen na uobičajena nanošenja laka na nokte, žene ponekad pretvaraju svoje nokte u ove oslikane remek-djela.

Modni леопардовый manikura

Леопардовый print ostaje moderan trend u odijevanju i opremu, a i manikura. Леопардовый uzorak na noktima izgleda vrlo originalno i zanimljivo, da, i izvesti ga u kući, puno poteškoća ne predstavlja, s tim da se može nositi čak i početnik. U tom manikura леопардовый uzorak ne mora biti jasno definiran, može se koristiti apsolutno različite boje. Леопардовый manikura obično obavljaju na svim noktima ili na jednoj i više. Dobro izgleda takva manikura samo na rubovima francuskog ili lunarne manikura ili kao dio uzorak.

Naravno, boje za ovu manikuru svatko bira na temelju svojih sklonosti ili u boji svog ormara. Možete čak napraviti svaki speckles različitih boja. Prije početka boje nokte u леопардовый uzorak, vrijedi dovesti svoje neven je u redu, nakon čega treba staviti na nokte однотонный pozadina lak za nokte. Nakon sušenja na površini nokta radimo žute, narančaste ili druge čestice. Тоненькой četkom oko mjesta primjenjuje se tamni lak. Možete ga dodati i kapi nanese pored prethodnim točkama. Nakon svega preko dobiveni uzorak je potrebno nanijeti закрепитель ili prozirni lak, koji će dati svoj маникюру dodatni sjaj.

Također možete napraviti леопардовый manikura uz pomoć više svijetlih boja i lakova, oni daju svojim spotova više poslastica, blagost i nježnost. Za to koristite lakovi više nježnim tonovima. Neki vole da u svom manikura uređenja šljunkom samo jedan nokat. Također možete koristiti i druge životinje motivi, na primjer, zajedno s леопардовым, koriste se i tigrasta, zec ili зебровый print. Pri obavljanju леопардового принта mono i eksperimentirati s густотой, bojom i veličinom mjesta.

Kako izvršiti леопардовый manikura?

Tehnologija je relativno jednostavna i podijeljen je u nekoliko faza:

1.Pripremite nokte za slikanje. Za to vam je potrebno da bi normalno higijenski manikura. Zatim ногтевую tanjur treba očistiti i masti uz pomoć tekućine za skidanje laka, u sklopu kojeg nema acetona.

2.Nokti su pokriveni baznim lakom, koji će doprinijeti tome da vaš manikuru na noktima traje duže.

3.Zatim radimo pozadina, to jest utječemo na nokte lak koji će služiti kao podloga za buduće manikuru. Kako bi dobili više zasićenih boja, treba pokriti nokti jedan sloj laka, a nekoliko. Sljedeći manikura mora se obaviti samo nakon potpunog sušenja osnovnog i pozadinskog sloja.

4.Lak kontrastne boje kaotično utječemo na ногтевую tanjur ovalni male točke. Izvodite ih na jedan dodir. Čestice ne smije biti prevelika i nalaziti vrlo često.

5.Nakon sušenja prethodnih slojeva tamnim lakom nazire kontura s čupav i neravnim rubovima, da će izgledati puno bolje uniformu konture.

6.I na kraju, svoje stvaranje želite prikvačiti nekoliko slojeva bezbojan lak ili završni premaz.

Vaš modni леопардовый manikura neće biti usamljen, jer je «brutalnu» print sada je u modi i u opremu i u odjeći, i, naravno, u unutrašnjosti. Međutim, to je u nail dizajnu on privlači k sebi maksimalnu pozornost. I to ne čudi, jer леопардовые nokti izgledaju ne samo originalni, ali i neobično. Također je zadivljujuće, ono što ćete ga vrlo lako, potrebno je samo malo želje i strpljenja. Broj i lokacije mrlje na noktima zavisi samo od vaše želje. Kako kažu, sve je u vašim rukama, a kako u doslovnom, tako i u prenesenom smislu. Osim toga, леопардовый ispis će biti jednako izgledati odlično, kako na dugi, tako i na kraćim noktima.

Provedba manikura kod kuće sa svojim rukama zahtijeva krajnji oprez, kao i osjećaj za mjeru. Premalo ili previše mrlja će izgledati jednako neuspješno. Također kao i upotreba u ovom manikura previše radikalne nijanse.

Pokvariti vaš manikura može i pogrešno provedena prethodna obrada noktiju ili neuspješan njihov oblik. Pri radu s takvim маникюром zahtijeva pažnju i preciznost. Леопардовый uzorak na noktima može biti kao klasična boja, tako i originalnih svijetle boje. Također možete napraviti svoj manikura još više originalni, ukrasite svaku speckles drugom bojom.

Međutim idealan izbor će se maksimalno podsjeća na krzno životinja slika. U procesu rada na маникюром lako će tako zanesen, da će se pojaviti takav osjećaj, da ste prisutni na ovom safari. A kako ukrotiti ovu divlju mačku, koja živi na vašem manikura, ne treba se bojati raditi, san i eksperimentirati.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: