Lak za kosu

Lakovi za волосся

Mnoge moderne žene više ne mogu zamisliti život bez te potrebne sitnice, koja je laka za kosu. Ga koriste u frizurama za fiksiranje i davanje volumena.

Neki naivno vjeruju da u sastav lak za kosu sadrži komponente, koji bi trebao poboljšati kose i dati im zdrav sjaj. A možda su čak i pozitivno utjecati na strukturu kose.

Međutim, trebali pomiriti s činjenicom da je lak za kosu ništa, osim štete za kosu donijeti ne može. Jedini plus je da koristite lak za kosu, vi ćete izgledati onako kako želite, jer on pomaže vam zadržati kosu. Rezultat je vaš izgled i raspoloženje znatno poboljšana.

Pogledajmo sastav različitih lakova za kosu. Možemo vidjeti da su se malo među sobom razlikuju. To je primamljiva da nas na misao, da u gotovo istom sastavu njihovo djelovanje je također trebalo biti gotovo isti.

Lak «Milina»

Mnogi vole i koriste upravo ovaj lak. I iako on održava se od 1971. godine, on je još uvijek uživa ista potražnje za mnoge dame, koje su u potpunosti zadovoljni s njim. Ako vam je potreban lak jake fiksacije, pokušajte treći lak iz serije «Čari». Ovaj lak se odlično drži frizuru koja će biti fiksna za cijeli dan. Po svojim svojstvima ovaj lak je prilično dobar. Izuzetak čine jeste da je lak «Šarm» sa morskim elementima. Ovaj lak se ne može trajno popraviti svoju kosu.

Lak Syoss

Sve linije ovog laka imaju prekrasan kvačice svojstva. S ovim lakom sve svoje vlasi će ostati na mjestu, ne распушаться i ne разлетятся. Osim toga, s ovim lakom često provode razne promocije. Na primjer, ako kupite lak 400 ml, dobijete na poklon lak 75 ml. Ova mala ambalaža je korisno za vas, na putu ili putovanja, jer ne morate da nosite sa sobom veliku količinu laka za kosu.

Wellaflex Lak

Lakovi za волосся

Najviše iz ove serije lakovi su popularni lakovi broj 3 i broj 4. Jedini nedostatak ove serije je, da ga ne treba koristiti u vlažnoj klimi, pod takvim uvjetima, lak se neće držati kosu uopće. U drugim okolnostima on dovoljno dobar.

Lak La Grase

Ovaj lak se može vas iznenaditi onim što je savršeno fiksna frizura će ostati dovoljno pokretni. Kosa je pri tome će se razvijati u vjetar i da će biti ugodna na dodir. A vaša kosa će ostati fiksiran u toku dana.

Da biste saznali kako lakovi drže frizuru, valja ih doživjeti. Tražite i eksperiment kako bi pronašli najbolju opciju za sebe. Međutim, treba imati na umu o tome, da su različite boje različito reagiraju na vrijeme, klimu i druge uvjete. Osim toga, oni imaju različite odnose s шампунями i бальзамами za kosu. Stoga je sasvim prirodno da postoji veliki broj različitih lakova za kosu, i žene nisu ograničeni u svom izboru.

Danas postoje takve vrste lakova: slabo, srednje i jake fiksacije, kao i podatnom ekstra jaka i ultra jake fiksacije. Osim toga, tu su i lakovi, dizajniran za volumen, lakovi sa različitim nijansama i sa ljekovitim biljem. Također postoji mnogo firmi-proizvođača, koji proizvode ove proizvode za ženske ljepote.

Također treba obratiti pozornost na sadržaj alkohola u лаке. Od alkohola je veći od njega će se više zla. Lak ni u kojem slučaju ne vrijedi prskati u blizini glave, to je potrebno učiniti na udaljenosti od 25-30 vidi Ako s ove udaljenosti svoju kosu lak ne može popraviti, to znači da je potrebno odabrati lak više jake fiksacije. Međutim, takvi lakovi nije pogodan za tanke i meke kose, a evo za neposlušne tvrdih dlaka potrebno lak jaku ili ekstra jake fiksacije.

Ako ste još uvijek u nedoumici u kojoj laka vam da odaberete, pitajte svog frizera, jer se on osjeća kosu i zna ih.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: