Lak s бархатным učinak

Lak s бархатным učinak

Moderne dame znaju da je među lakova za nokte ima puno originalnih i zanimljivih ideja. Jedna od takvih vrsta je lak s бархатным učinak. Ovdje postoji cijela gama najluksuzniji mat boja s efektom baršun: тактильным ili vizualnim. Zbog posebnog tekstura laka je njegov učinak se može, ne samo vidjeti, ali i osjetiti. Kada se takav lak nanositi na nokte, oseti da mu površina postaje glatka, kao da ste joj pokriveni ovom tankim dragi krpom. Tako da ta laka postoji još jedan naziv – «сатиновый», jer on stvara i sjajnu glatkim premazom. U zbirci takvih lakova najčešće su senzualni zagasite boje, koje su vrlo precizno prenijeti šarm i nježnost mekani baršun. S takvim lakom vaš manikura će biti savršen, i na njega će biti nemoguće dirati. Možete ga nanositi kao na noktima, tako i na наращенные.

Takav lak pojavio tek nedavno, to se jednostavno ne može izgledati vulgarno, te je pogodan čak i za one žene koje su sukladne uredski dress code.

Lak sa efektom baršun može da se nanese na nokat bilo koje duljine. Osim toga, ova manikura sasvim ste u mogućnosti napraviti sami kod kuće, jer on se nanosi isto kao i bilo koji drugi lak.

Lak s бархатным učinak

Prije svega, morat ćete masti nokat. Nakon što treba naneti osnovni premaz. Zatim možete nanositi sama lak jednim ili dva sloja. Prvo nanesite na nokat jedan sloj, pričekajte jednu minutu ili dvije, a zatim nanesite drugi. Закрепитель je potrebna samo u slučaju, ako želite da se vaš lak блестел. Nakon toga možete ukrasiti svoj baršunasti manikura štrasom ili šljokicama, kao i sve aplikacije.

Lak s бархатным učinak možete kupiti u online trgovinama. Njegova vrijednost je u roku od osamdeset – četiri stotine rubalja. U nekim slučajevima je čak i skuplje, sve zavisi od proizvođača.

Lak s бархатным učinak

Prednosti ove vrste laka su očite:

•Lako izbrisati.

•Brzo se suši.

•Ima mnogo nijansi.

•Lako distribuirati na ногтевой tanjur.

Međutim, uz sve to ima i jedan negativan – on je prilično brzo вытирается na vrhovima noktiju.

Što su proizvođači proizvode takav lak?

1.DANCE LEGENDA. Takav lak košta 3 mi.e. Kod njega je bogata paleta, a održan je od dva do četiri dana. Međutim, snimati ga je dosta teško.

2.OPI (замшевая zbirka). Također ima mnogo nijansi, ali drži dva-tri dana. Skuplje je.

3.ZOYA. Drže se ovi lakovi dva-tri dana, koštaju 12.e. i dobro skinut.

4.NUBAR. Ovi lakovi koštaju od osam do osamnaest.e. držati dnevno, imaju dovoljno zasićene boje, ali su prilično skupi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: