Kućnu njegu noktiju

Svaka žena mora i može pratiti kože ruku i noktiju, s obzirom da se to sada ne čini puno rada. Tajne postoje u svima, pa čak i manikura. Za početak je potrebno odabrati odgovarajuću metodu za njegu, sanaciju, izgradnju i ukrašavanje noktiju.

Za njegu kože ruku i noktiju

Nail care – važan trenutak, koji se sastoji od popuštanja, snage i jačanja. Kako bi ublažio nokte, treba spustiti ih u toplu kade s posebnom otopinom ili dodajte u vodu nekoliko žlica mlijeka (možete meda). Nakon ovog tretmana koža ruku ublažen, tako da možete obrezati stare kože i uklanjanje zanoktica.

Nakon postupka popuštanja nokte je potrebno navlažiti. Za to koriste krema za ruke i nokte, koji se utrljava masažnim pokretima. Umjesto vrhnja možete koristiti prirodna ulja marelice i badema, tvari koje jačaju i njeguju ногтевую tanjur, a i kožu ruku. Da bi se postigla dobar rezultat, ulja, po mogućnosti zagrijte u mikrovalnoj ili u vodenoj kupelji, onda spusti prste na red, samljeti ulje i dati potopiti.

Dovoljno насытив nokte, da ih treba ojačati. Za to koriste kao kupio dućan sredstva (pametna emajl, vježbe za premazivanje), tako i domaće (sok od limuna, crni ribiz, brusnice, koje treba utrljati u tanjur i kožu oko nokta).

Osim osnovnih koraka njegu noktiju, preporučuje se uzeti u obzir i prehrani, koji izravno utječe na stanje ne samo nokte, ali i cijelog organizma. Sjetite se da je balans vitamina b, C i E pomažu ногтям postati više elastična i zadržati mlade. Nije uvijek moguće mijenjati svoju prehranu potrebnim proizvodima, onda uzimajte svakodnevno таблетированные vitamini.

Produljivanje noktiju

Mnoge žene sanjaju o vlastitim najljepših i najdužih noktima, međutim snovima nije za svakoga da bude. Tada možete posegnuti za izgradnju noktiju, koje možete učiniti акрилом i gelom.

Dakle, ako za izgradnju odabrati prvi, tada pod native nokat će подкладываться poseban oblik, a na vrhu bavio, čini nokat, sloj akrila. Nokti su stvorene na taj način, može se nositi do 4 mjeseca s obzirom na mjesečnoj korekcije. Akril nokti su vrlo slične prirodne, možete ih slikati s običnim lakom, međutim, snimati ga treba sredstvo bez acetona.

Ako koristite gel, onda se može odabrati, ili produljivanje noktiju na типсах, ili na oblicima. Ekstenzije na типсах više raširena. Je li ovaj način i svoje nedostatke. Nokte treba štititi od hladnoće i smrzavanja, i oni su vrlo nježne, na primjer, pri jačem udarcu gel može ispucati. Među prednosti produljivanje noktiju gelom ono na površini ploče postaje prirodnom, sjajnom i zdravom.

Manikuru i nail art

U oslikanih noktiju nema granica savršenstva. Sve zavisi od mašte, ali morate uzeti u obzir nekoliko nijansi. Dnevni manikura mora biti svijetla, a miran. Ako manikura je učinjeno na poseban slučaj, na primjer, na vjenčanje, onda, ovdje je potrebno raditi koristeći jarke boje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: