Kratki manikura

Dobar manikura karakteriziraju svaku ženu, kao ухаживающую za svojim izgledom, cijeni sebe i u stanju podnijeti u društvu. Ove postići, morate naučiti kako pravilno odabrati sredstvo za njegu noktiju. Stil noktiju direktno zavisi od mjesta, gdje radi žena. Gdje je dozvoljeno privlačan, svijetle manikura, a gdje je ono nevidljivo. Boja i nijansi lakova baš ovisi o dužini i obliku noktiju. Jarke boje su pogodne za kratke nokte, a pale & light color — za dugo.

Za manikuru ispalo idealno, idemo u salon, potrošiti prilično pristojan novac. A zašto ne naučiti raditi kod kuće? Uostalom, sve potrebne alate postoji u slobodnoj prodaji.

Razmislite o mogućnosti kućnu manikuru na kratke nokte srednje dužine. I jedan i drugi imaju svoje karakteristike nanošenja laka. Ne boli to naučiti, čak i ako ste отращиваете duge nokte. Iznenada se pojavi situacija, kada nokat će se slomiti i da će morati smanjiti duljinu ostatka.

Kratki nokti uvijek izgledaju lijepo. Da biste izgledali elegantno, potrebno je ispuniti određene uvjete za маникюру. Svaka ogrebotina na лаке, ako on pokriva kratke nokte, upadaju u oči, dok na duge staze, ona se gotovo ne primetan. Tako nanositi lak na kratkim noktima lagano i nježno. Stari isti lak mora biti uklonjena savršeno.

Pažljivo razmotrite noktiju prije izbora laka. Ako su oni slabi, što im je teško dati idealnoj formi, tada je sjajni lakovi za njih. Sve nedostatke nokta će biti odlično vidljiv. Za takve nokte bolje koristiti nacreous ili mat lakovi.

Imenovanje manikura – poboljšati izgled noktiju. Manikura na kratkim noktima mora biti takva da će vizualno povećati svoje dužine. Taj zadatak odlično se snalazi lakovi zasićenih tamnije nijanse. A ovdje svijetle će suprotan učinak.

Vizualno povećanje nokte možete postići i u tom slučaju, ako se nanese duguljast slika. Ali ni u kom slučaju ne vodoravne pruge i ne simetričnog slika točno u sredini nokta.

Razmotrite tu opciju manikura za kratke nokte, kao kutna fr. To se zove francuski маникюром. On je jednako sposoban povećati dužinu nokta.

Nije jako uredno izgledaju previše široke nokte. Kako bi vizualno suzili ih možete koristiti svjetliju sliku na tamnoj pozadini, koji se nalazi u sredini nokta uspravno. To može biti traka, grančica, vertikalni niz točaka i sl. postoje posebne šablone za crtanje slike.

Sada, nekoliko pravila koja će nepogrešivo odabrati manikura na kratke nokte.

1. Slika pokriva cijeli nokat, što ga čini širok.

2. Isti učinak daje sliku s vrlo velikim detaljima.

3. Široke vodoravne pruge укорачивают nokat.

4. Mali lik uz ногтевой ploče produljuje nokat.

5. Nemojte napraviti manikuru za pet minuta prije izlaska iz kuće. To zahtijeva ne manje od pola sata.

Neka kod vas nije toliko mnogo opcija na manikuru, nego vlasnike duge nokte, ali ako pokazati maštu, želju, prikaži posebne časopise i web stranice, možete postići odlične učinak i napraviti odličan kratki manikura.

U nastavku u foto-galeriji možete vidjeti prekrasan kratki manikura:

Kratki manikura

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: