Kratka kosa, sa malim кудряшками

Sve žene žele poboljšati svoj izgled, da izgledaju još atraktivnije. Mnogi fer spola, kojima je priroda nagradila ravne kose, nužno žele dati im volumen, što kemijsku завивку. Ako vam je dosadno ravnu kosu, onda je vrijeme da napravite frizuru s finim кудряшками.

Ako imate kratku kosu, kovrče će vam pomoći da napravite frizuru veće. Male кудряшки će izgledati vrlo je romantičan.

Sitne kovrče često imaju okrugli oblik, pa su vrlo pogodna za žene s okruglim oblikom lica. Pomoću кудряшек može dati frizuru lijep oblik i dodatni volumen. Oni mogu ukrasiti bilo koju djevojku, dajući joj sjaj i игривости.

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Napraviti male kovrče možete na nekoliko načina. Najjednostavniji način je накрутка male vlasi na prst s naknadno uzimanje ih lakom. Registracijom rotor lakom za kosu, možete ga pustiti. Gotovu frizuru treba fiksirati lakom.

Također možete jednostavno napraviti sami mokru polaganje. Za to je potrebno da se nanese na kosu пенку ili pjenu i rasporediti ga po cijeloj dužini, nakon čega je na isti način, uz pomoć prstiju, накрутить kovrče. Na taj način ćete biti u mogućnosti napraviti male kovrče s učinkom mokro kemijske željeza.

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Složeniji način će zahtijevati od vas dodatnog vremena i truda. U tom slučaju će vam u pomoć dođe плойка ili uvijači za kosu, kao i kozmetiku za gradnju i fiksiranje frizure. Kako bi se postigao veći učinak, potrebno je uzeti mali razredi i varaju ih odvojeno.

Da, radeći s плойкой, neće oštetiti strukturu kose, preporučujemo vam da koristite posebne alate od pregrijavanja. Ako želite uvijači za kosu, izaberite pjena, oni su odlična nositi zadatak, a vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili zadivljujuće кудряшки. Potrebno varaju na uvijači vlažne vlasi, i pucati ih treba, kada je kosa potpuno suši. Gotovu frizuru i treba učvrstiti lakom.

Ako želite koristiti usluge stručnjaka, da treba ići u salon za uljepšavanje, gdje je, osim drugih načina, bit će vam ponuđena napraviti kovrče pomoću биозавивки. U tom slučaju slatka кудряшки će ostati s vama barem na tri mjeseca.

Биозавивка ne može oštetiti vašu kosu, jer ona ne narušava strukturu kose. Međutim, nakon njega ćete morati stil kosu s pomoću posebnih sredstava za njegu kose. Međutim, ako ste već igrali s kemiju, rezultat kojih imate počeo da pada kosa, taj način da vam neće odgovarati. U suprotnom riskirate uopće ostati bez kose.

Ne pokušavajte postići тугих i okruglih кудрей. Trenutno, oni su već неактуальны. S takvom kosom ćete izgledati starinski način. Oni će odgovarati samo pod određeni stil. Puno prirodnije će izgledati malo небрежные i slobodne kovrče, koje će izgledati ženstveno, romantično i jednostavno.

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Kratka kosa, sa malim кудряшками

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: