Kozmetika za oči pravi je izbor

Na što uvijek ističe kada prvi put susreli? Naravno, na oči. Nije ni čudo da postoji mišljenje da je upravo oči — to je ogledalo naše duše, da očima mogu mnogo toga pročitati da su oči o tome mogu reći. Ali, kao da nisu dobri su oči ipak ne sprječava ponekad ispravno naglasiti pomoću kozmetike.

Ovdje je samo to potrebno умеючи, tako da od babes ne pretvoriti u klauna. Pokušajmo pročitajte više u obzir, kao i ispravno odabrati kozmetiku za oči?

Maskara

To je ovaj predmet jedan od prvih pojavljuje u torbicu svake mlade dame. zahvaljujući maskare trepavice postaju duži i объемнее, a pogled — выразительнее. Ali, samo kvalitetna maskara će doprinijeti tome, običan falsifikat i jedva će trepavice atraktivan, pa čak i осыпаются kvržice pokvariti izgled ne samo oči, ali i cijelo lice u cjelini.

Kada накрашенных ресницах neizbježan je njihov dodir s očima. Kod ljudi s povećanom osjetljivošću to može izazvati alergijske reakcije. Suočeni s istim problemom nema razloga da se u potpunosti odustati od bojanje trepavica, a iskoristiti hypoallergenic proizvodima. Velikih, takvih proizvoda treba dati prednost čak i oni koji nemaju nikakvih problema s alergijskim reakcijama.

Ova maskara kao vodu, treba koristiti samo u posebnim slučajevima. U svom sastavu ima dovoljno agresivne komponente, suočiti s kojima se osobito često ne isplati. Trepavice mogu истончиться i postati krhki. Pri odabiru maskare ne će biti suvišno detaljno proučavanje komponenti, što je manje zaposleno parabena, силиконов i arome, bolje je za zdravlje očiju.

Ako ste ljubitelj kazališne trepavica, kupite proizvod, u sastav koje ulazi pantenol. On doprinosi vizualne zadebljanje svake trepavice. Ako trepavice oslabljena stalnog bojenja, ali odreći se te mogućnosti nema, onda super izlaz iz situacije će postati maskara s keratin i lanolin.

Olovka

Jednako je važno za kvalitetan i lijep make-up očiju odabrati olovku. Ako je cilj — to je nanošenje strijelac, onda vrijedi dati prednost blage podebljano карандашам, ostavlja jasan ravnu liniju. Štoviše, oni su prilično lako se uklanjaju pomoću sredstva za skidanje šminke.

Olovka sa šljokicama može postati izvor iritacije očiju.

Olovka sa tvrdim грифелем ne ostavlja dovoljno jasne linije, a pod jakim нажиме može ozlijediti osjetljivu kožu.

Sjene

Sjene — to nije samo dodatak na opću sliku, ali i prilika za isticanje pažnje. Tekući sjene ne odgovara onima koji su povećanu osjetljivost. Sve je u njihovim sastavu, koji uključuje alkohol.

Krema-sjene — idealne za one koji su često u pokretu. Oni ne рассыпятся i prilično jednostavan za korištenje. Krema-sjene ne odgovara onima koji prisiljen nositi leće.

Bilo sjene treba primjenjivati vrlo pažljivo, tako da je područje koje je njima pokriven vrlo nježna i osjetljiva. Kako bi se izbjeglo nepoželjno uvaljati sjene, najprije na kapak nanesite podlogu ispod sjene. Ona ne samo da će pomoći učvrstiti šminke, ali i ne dati mu bijedan растечься.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: