Kovrče na dugu kosu foto

Uvijek frizure s kovrčavu kosu nevjerojatno zavodljive, a kovrče, kovrče i valovi izgleda prilično elegantno i romantično. Znajući nekoliko lukavi trikovi, kao što je frizura može učiniti prilično brzo i sebe. Posebno svečano i lijepo frizura će izgledati kada su napravljeni kovrče na dugu kosu.

Frizura kovrče na dugu kosu. Velike kovrče na dugu kosu

Frizura: duge kovrče poput Anne Hathaway

Potrebno: pjena za volumen, okrugla četka velikog promjera, lak za kosu.

Kako napraviti frizuru:

1. Na подсушенные ručnikom kosu nanesite dovoljnu količinu pjene.

2. Zatim, koristeći okruglu češalj, morate osušite kosu sušilom za kosu, dati im da se ohladi. Imajte na umu duže sušiti kosu завив ih na cesalj bolje i duže će potrajati vala.

3. Nakon toga treba učvrstiti kovrče lakom za kosu.

SAVJET: Ako želite postići nježni valovi, onda nakon sušenja na расческе завейте kosa na fat uvijači za kosu i ostavite ih da se ohladi. Ako nemate бигудей, možete upotrijebiti prazne rolama papira ili poliuretanske pjene. Jednostavno vijak oko kose, pričvrstite igle.

Frizura: duge kovrče u Camilla Belle

Potrebno: sprej za slaganje s термозащитой, četka, uvijač za kosu, lak za kosu.

Kako napraviti frizuru:

1. Nakon pranja kose na подсушенные ručnikom kosu treba pobiti nekoliko kapi sprej za термозащиты. Takav sprej treba koristiti, kako bi se izbjeglo pojavljivanje završetaka.

2. Sušiti kosu sušilom za kosu, наклонив glavu dolje. Tako kosa обретут veći volumen.

3. Отделяйте na vlasi i накручивайте na svaki uvijač za kosu. Nakon što to učinite sa svim kose, pustite ih da se potpuno ohladi.

4. Nakon toga, prstima lagano dodajte frizuru željeni oblik.

5. Osigurajte dobivene frizuru lakom za kosu.

SAVJET: Ako je volumen kose nije dovoljno, povucite ih na glavu prstima, tako što željeni oblik i učvrstiti lakom.

Frizura: duge kovrče od Whitney Port

Potrebno: mousse, velika okrugla četka, kliješta, lak za kosu.

Kako napraviti frizuru:

1. Oprali svoje kose, potrebno je nanijeti pjenu i dobro ga ubiti.

2. Da se na jednom vlasi, a ne uske varaju na cesalj высушивать sušilo za kosu.

3. Potrebno je prste u kosu rasporediti na pojedinačne dijelove. Na primjer, na 4 dijela – dva tenka i dva ispred. Svaki pramen treba završiti na uvijač za kosu. Kasnije dati kosi se potpuno ohladi. Ima vrijednosti veličina kliješta. Što je veći promjer, to bolje. Češljati kosu prstima i učvrstite lakom za kosu.

Svaka žena, ako ne uvijek, ali ponekad sanja o lijepim, fin i zavodljiva кудрях i локонах. Da biste dobili željene kovrče možete uz pomoć nekoliko opcija željeza. Koristeći različite načine i predmete za željezo realno stvoriti na dugu kosu, kao sitne kovrče, tako i bujna, voluminozan, a također i holivudske kovrče na dugu kosu.

Kovrče pomoću uvijači: velike kovrče na dugu kosu i srednje

Najsigurniji način željeza kose na uvijač. Frizura duge kovrče, koja je stvorena uz pomoć uvijači za kosu je prilično jednostavan. U tom se slučaju na uvijači bolje stavi vlažnu kosu, dijele na zone. Prva od čela do potiljku i dva bočna pojasa. Nakon toga, razdvajaju vlasi, potrebno ih varaju na uvijač. Imajte na umu da pramenovi kose ne bi trebao biti širi od dužine same uvijači za kosu, a udaljenost između прядями ne više od 1 pogledajte Zapamtite, što je veći promjer uvijači za kosu, kako пышнее raditi frizuru i kovrče. I što je najvažnije, taloži tako kosu, uvijači za kosu, ne mogu spavati. Tada ćete se skreće raskošne kovrče.

Kovrče pomoću kliješta: lagane kovrče na dugu kosu

Закручивая kovrče na curling, treba početi od glave. Upamtite, što duža kosa, tanji mora biti cjedilu. Nakon toga potrebno je dati kosa ohladi, a zatim je rastavio prste vlasi.

Sušilo za kosu i češalj брашинг za stvaranje ljubavi

Luksuzni i veličanstvenom frizuru možete lako kreirati posebne četke – брашинг. Promjer može biti različita. Prije zahvata na korijen kose nanesite pjenu ili sprej sa термозащитой. Zatim se kosa lagano подсушить, izdvojiti zone i staviti kao na uvijač. Kad završite slaganje učiniti rastavljanje niti na prstima, to je poželjno da ne češlja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: