Kovrčava kosa – problem ili ukras?

Za lijepe polovice čovječanstva u svijetu postoji jako puno problema. Jedna od njih je poznata svima – nema ništa za obući i kamo staviti. Svi ostali su više osjetljive i individualne. Tako, za pola problem djeluju ravnu kosu, za drugu polovicu – naprotiv curly.

Кучеряве волосся – problem chi прикраса?

I što je najzanimljivije, djevojke s ravne kose stalno bave накручиванием kose na uvijači za kosu i tapecirati pragovi saloni za uljepšavanje u potrazi za savršeno napravljene željeza. A обладательницы kovrčavu kosu san o mirnom životu bez poravnanje i o idealno ravnoj «конском rep».

Kako bi djevojke s kovrčavu kosu voljeti svoju prirodnu ljepotu, mi smo odabrali neke od pravila koje je potrebno uzeti u obzir pri rezanju kovrčavu kosu.

Kao vrlo kratke frizure, kao što pixie i bob su za djevojke, kod kojih je lagano valovita kosa ili sitne kovrče. Ako je vaš val male i elastična, a zatim svoje nestašan kosu zbog takve šišanje усмиряться, a vi ćete izgledati vedro i юно.

Кучеряве волосся – problem chi прикраса?

Kratke frizure

Da izgleda elegantno i ekstravagantno, možete probati frizuru многоярусный bob. Dakle, vaš oval lica i obrazi će biti vrlo korisno izgledati. Sve ассиметричные frizure, šiške na kosi пробор, daje savršen izgled djevojaka pravilan oblik lica. Pixie frizura kada duboko выстриженных kose na hramovima i stražnjem dijelu glave, ali ako ostavljeni прядях na tjemenu, će izgledati odlično na круглолицых djevojaka. I djevojke s kovrčavu kosu koji imaju takav tip osobe, kao i красавицам s malo вытянутым угловатым овалом lica, lijepo je biti simetrična šišanje.

Кучеряве волосся – problem chi прикраса?

Prosječna dužina kose

Za ne previše duge kose možete probati četiri vrste. Stilisti mogu prilagoditi ga pod tip vašeg lica. Manje crte lica, tako četvorci se mogu napraviti kraće. Ako crte lica izražen, onda i kosa moraju biti duže i пышнее

Frizure četvorci za kovrčavu kosu možete выстричь kosu na donjoj granici, ali ostavite kosu na potiljku ili tjemenu. Šiške će izgledati odlično sa svim opcijama četvorci na valovite kose.

Duge kose

Ako ste užas što ne vole ustati rano ujutro i učiniti polaganje, onda sigurno možete učiniti na svoju kovrčavu kosu za šišanje kaskada. Lako visi razredi će vam ženstveni izgled, a jednostavno nemar valovite kose je uvijek u modi. Ovu frizuru možete lako koristiti i radnim danom, i može vrlo lijepo zaključiti kada se ide u šetnju.

Pomoću kaskade, vi ste скроете nedostatke u obliku lica. Na primjer, ako je vaše lice rastegnut, ostaviti više rasutih vlasi na скулах nosim duge šiške.

Okruglo lice ako odaberete vlasi visi na obrazima i volumen, stvorena kosom na potiljku. Šiške najbolje napraviti asimetrična.

Što je najvažnije, nemojte se bojati eksperimentirati s vašim kovrčavu kosu i onda oni će biti za vas pravi dragulj, a ne problem.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: