Kosu boje karamela

Ova blistava, nježna boja podsjeća na ukusnu bombon ili krila anđela. Može biti, to je razlog zašto mnoge žene tako ga žele postići.

Boje karamele ne izlazi svoje modne već nekoliko godina. Prekrasna nježna nijansa podsjeća na igru sunca i daje ženstvenost. Žena, окрашивая kosu u boju, kao da počinje sama zračiti unutarnje svjetlo, solarna toplina, optimizam i vedrinu. Sama boja karamela se sastoji od mješavine zlatno plavuša s рыжим dozom i može biti kao što je svijetlo zlatno-karamel, tako i каштаново-karamel tamne boje.

U čemu je tajna popularnosti karamela boje kose?

Stilisti tvrde da je karamela boju kose će ostati u trendu ove sezone. Ova boja se smatra holivudski, uostalom, treba se samo sjetiti što celebrity s takvom bojom kose gledaju sa tv ekrana. I to ne čudi, jer ova boja odgovara ženama bez obzira na njihovu dob. Zrele žene, on će izgledati čvrsta, a mladim ljepote dodati игривости i atraktivnosti.

Tko će odgovarati karamel boju kose?

Međutim, problem ove boje kose je da će on otići daleko, a ne sve. Međutim, kao i većina cvijeća. Boje karamele su u mogućnosti pomoći izvanredan izraziti osobnost djevojke s maslinovim ili zlatnim bojama kože. Ako imate смуглая kože, za vas je pokupiti zlatno blond ili kosa sa рыжеватым sjene, pogotovo ako imate pun oraha, smeđe ili zelene boje očiju. Представительницам hladnog tipa i sa nordijskim izgledom ovu boju, odlučiti da ne vrijedi na njih, on će izgledati neprirodno.

Također treba imati na umu da karamel nijansa je vrlo osjetljiv. Na kosi različitih djevojaka on može izgledati drugačije, jer svaki pojedinac nijansu kose. U tom slučaju potrebno karamela boje mogu se i ne postigne. Kako bi što bliže svom ideal, je pravilno odabrati boje za kosu. To bi trebao biti kvalitetne i poznate marke, kojoj vjerujete. Drugo, potrebno je pravilno odabrati boje boje. Za to vrijedi posegnuti za pomoć stilista koji će biti u mogućnosti odabrati odgovarajući vam nijansa. On će biti u mogućnosti pokupiti dati pravu frizuru koja će vam pomoći da stvorite željeni način.

Treba shvatiti da je lijepa nijansa će biti izvanredan izgledati samo na moderan frizuru. Međutim, ako nije postavljen u potpunosti promijeniti svoj imidž, možete jednostavno napraviti frizuru «лесенкой», koji će naglasiti karamela vlasi i da će biti koristan izgledati kao na izravne, tako i na neposlušnu kosu.

Ako ste se odlučili da se bojite kosu kod kuće, vam, prije svega, trebali biste se upoznati s nijansama koje nude tvrtke-proizvođači. Njihova paleta obično je vrlo bogata, jer карамельных nijansi je također dosta.

Svijetle nijanse karamela savršeno će se blondes puti, брюнеткам treba odabrati tamnije nijanse karamela.

Za crvenom kosom ljepote idealne nijanse karamela s bakrenim sjene.

Kako obojiti kosu u boju karamela blondes samo treba da se nanese na kosu безаммиачную boje ili оттеночный balzam. Pri tome, ona će samo nadograditi boju nakon nekoliko tjedana.

Za темноволосых djevojaka prvo treba posvijetliti kosu, a zatim nanositi na njima željenu nijansu. Da ne biste oštetili kosu, vrijedi obratiti stručnjacima.

Nedostaci karamela boje

Bez obzira na sve prednosti karamela boje kose, kod njih postoji jedan veliki minus, on je prilično brzo isprati. Kako bi se što je moguće duže zadržati ga, trebate pažljivo brinuti za kosu. Za tu svrhu će odgovarati šampona i balzama za obojene kose. Također možete koristiti nijansama. Međutim, nije li to zaustaviti one koji žele steći takav željeti i slatkog karamela boju kose.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: