Kose ekstenzije i korekcija

Svaka žena sanja o gustim i luksuznih локонах. Međutim, priroda nije svima dao toliko bogatstvo.

U današnjem svijetu, postoji veliki broj načina kako popraviti nedostatke svom izgledu i preobraziti. Sigurno svaka модница puta, iako razmišljam o tome kako izgraditi kosu. Neka nam, dakle, uzeti u obzir da je izgradnja i oblikovanje kose.

Što je izgradnja i oblikovanje kose?

Kose ekstenzije – to je stavljanje na prirodne kose pojedinih удлиняющих vlasi. S vremenom kosa raste, a pričvršćena niti povucite prema dolje i pri tome se gubi i volumen, i uredan izgled. Kako bi se vratiti izvorni izgled, potrebno je obratiti na isti majstora, koji je povećanjem kosu, tako da je on proveo korekciju наращенных kose. Postupak korekcije je u tome što наращенные vlasi состригаются, nakon čega su fiksne opet na drugom mjestu. Ako koristite iste vlasi, izgradnja će koštati dvostruko jeftinije.

Stoga je vrlo važno da se pravilno brinuti za наращенными kose. Uostalom, to će vam omogućiti ne samo zadržati lijep i njegovan izgled, ali i uštedjeti novac na naknadne korekcije.

Mini korekcija

U procesu rada наращенных kose neki iznos vlasi se može pojaviti ili zbog nepravilnog održavanja ili iz loše kvalitete izgradnju. Ako se to dogodilo, potrebna vam mini korekcija, pri čemu je majstor вклеит samo otpadoše vlasi.

Korekcija

Kako bi se utvrdilo kada je potrebna korekcija? To je vrlo jednostavno. Kada vaša kosa raste natrag na tri – četiri centimetra, morate ići u salon za uljepšavanje. Kao i svaka žena kosa raste različitom brzinom, to vrijeme može doći i kroz mjesec dana, a ako ste sretni, možete proći s наращенными kosu dva – tri mjeseca.

Nakon toga ćete biti u mogućnosti odlučiti što ćete učiniti: ispravak kose ili samo podignete наращенные vlasi i vratite svoje prirodne kose.

Kako se odvija proces korekcije?

Proces korekcije наращенных kose se vrši na sljedeći način. Kao i u izgradnju, majstor radi svaki dio zasebno. Kako da uklonite stari vlasi, master podmazuje mjesto adhezije sa sredstvom koje uništava kapsulu priraslica. Nakon toga specijalnim kliještima on razgrađuje kapsulu i ublažava vlasi. U procesu rada neki pramenovi mogu biti pokvaren, pa ako ste odlučili provesti ispravak, morate biti spremni na to s moralne i financijske točke gledišta.

Nakon što su se svi vlasi povući, da pažljivo помоют glavu i nježno je, počevši od korijena kose, počnu ih češljati. To je postupak nije ugodan, jer наращенные vlasi ne расчесывались dulje vrijeme. Dok ste imali нарощенные vlasi, prirodni ciklus vaše prirodne kose ne прекращался, i neki dio kose koji je ispao, i ostao visiti na kapsule priraslica. Tako su спутались i treba neko vrijeme da ih češalj. Za to koristite gusti češalj, koji frizer прочешет cijelu glavu, centimetar po centimetar. Ovaj postupak je neugodno i bolno, ali da će morati čekati, jer, kako kažu, ljepota zahtijeva žrtve.

Ako prije nakupljanja kosa obojena u drugu boju, prije korekcije će biti potrebno slikati korijene vaše prirodne kose.

Osim toga, подстригут split njezine kose i подправят vaše vlasi. Nakon toga kosa će postati kraći od najmanje tri centimetra. No najviše će ovisiti o tome što ste se pobrinuli za njegu kose u razdoblju rad наращенных kose.

Nakon što ste naučili sve nijanse postupka izgradnju i ispravljanje kose, za vas će biti lakše donijeti odluku hoće li se izgraditi na sebi kosu ili ne. Najvažnije je odabrati optimalan način, kao što ćete moći preobraziti i postati još ljepše.

Kose ekstenzije i korekcija

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: