Koji nokti bolje: akril ili гелевые?

Postupak za izgradnju noktiju postaje sve više popularan među ženama, jer to omogućava da u trenutku imati duge , lijepe i jake nokte. Međutim, za njegu prirodnih noktiju nakon umjetne postaje vrlo dug i težak proces. Ali žene ne odustaju i pitanje o tome što je bolje graditi nokte – гелевые ili akril, postaje делемой.

Akril nokte

Akril nokti su postali popularan, nego гелевые. To je povezano s činjenicom da su se pojavili mnogo ranije, a počeo se koristiti različite žene. Prije nego što je procijeniti akril nokte, jer je potreba za разораться u tome, nego se baviti.

Akrilna tehnologija izgradnju noktiju uključuje korištenje monomera (akrila u tekućem stanju) i polimera (akril u prahu). Kod nanošenja ove mješavine na nokat se brzo sušenje površine, nakon čega je nokat brusiti i дорабатывают, na temelju sklonosti клиентки.

Takvo nakupljanje pomaže bi native nokat mnogo jači i zdraviji, popunjavanjem sve pukotine razilaziti, baš kao što to čine različite hranjive maske za ruke.

Osim toga, još jedan plus za akrila je da pomoću njega možete napraviti cijeli ili plastičnom prekrivanja.

Cilj nametanje podrazumijeva pod, pokrivanje prirodnog nokta potpuno akrilne smjesom, a kada скульптурном – to je kad, akril je nastavak prirodnog nokta.

Minus kao noktiju, leži u njihovoj krhkosti, pa je potrebno često , barem u 2-3 tjedna napraviti korekciju.

Гелевые nokte

Koji nokti bolje: akril ili гелевые?

Гелевое produljivanje noktiju pojavila se nedavno, ubrzano zauzima svoje visoko mjesto.

To produljivanje noktiju se događa zahvaljujući posebnom гелю, koji sadrži umjetni protein, koji komunicira s протеином prirodnog nokta. Zbog takve čvrste spojke postupak je vrlo teško oštetiti nokat.

Гелевые nokte ne samo da izgledaju prirodno, oni su još uvijek i sigurno, osim toga, njihov sastav sličan sastav prirodnog nokta — to je vrlo veliki plus za korištenje takve nokte.

Gel bez mirisa, za razliku od akrila, koji je prije toga, kako se suši vrlo oštro miriše.

Međutim, гелевые nokti vrlo brzo istrošiti, više nego najskuplja cijena za njihovo osnivanje i ispravak — to je, možda, još jedan značajan minus u rastu i nokte na bazi gela.

Dakle, odabirom između ove dvije tehnike izgradnju noktiju, potrebno je odrediti za sebe važne trenutke – to je prirodnost, безвредностью ili čvrstoća i trajnost.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: